AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Rock'n Coke ve 50cent!Bu ne yaman çelişki!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
St@tiX İletim - 11/08/2004 : 20:35:44
sizce ne demeli bu konuya!bi rock konserine Hip-Hop grubu çağırmışlar!Bu nasıl bi müzik anlayışı kardeşim.Müzikten anlamıyosanız uğrşmayın bu işle.Bari olayın suyu çıkmaz!herkesin yorumunu bekliyorum!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
herManni İletim - 30/09/2004 : 22:05:40
ama şimdi sadece mor ve otesinin oldugu bi konser benzeri bi olay var 2 ekimde oan gidicem rahat rahat muzık dınlemeye aslında hayranı felan degılım ama son kasetleri 1 şarkı sevda cıcegiiiiiiii!!!Hariç çok güzel olmuş en azından etkileyici bir emek söz konusu konserleri denk gelirse kaçırmayın zevk alacagınıza eminim
herManni İletim - 30/09/2004 : 21:59:38
bu olay sadece rock`n Coke ta degıl gecenlerde ızmırde yapılan mor ve otesının konserındede aynı olayı tekrar edıp ceza yı surduler sahneye (gerçi iyi oldu sitres attım attıgım Su şişelerinin haddi hesabı yok)eglendım Ama şişe atmaktan kufur yedım herıften ama genede guzeldi
Lightning İletim - 28/08/2004 : 14:11:18
ya bab tamam adamlar istediini getirir de sende ısrarla 50 cent daha ii diosun! bizde ikisi de ii deil bi rock konserine dioz oke???? hem o hasta ederler adamı lafı sana diildi zaten, konser yapımcılarınaydı..MetFC sana katılıyorum bu arada..50 tane dandik grup yerine iki tane baba grup getirsinler. daha ii olur ama bu konserler kadar ilgi görmez o da ayrı bişi..Farewell..
OCTANE İletim - 20/08/2004 : 23:54:00
St@tiX bi kere rock konserine Müslüm Gürses'i çıkarmışlar.Şimdi Müslüm Gürses'i çıkarın desem bana feci kızarsın değil mi?ama 50Cent daha iyi.Hem adamlar istediğini getirir.
St@tiX İletim - 20/08/2004 : 21:35:56
siz almışınız gidiyonuz ya!biz rock'n Coke dedik.adamlar müslüm-50cent tartışması yapıyo.ikisi de gelmemeli.kısaca yanlış yapıyolar.fazla coşmayın ve konudan fazla uzaklaşmayın isterseniz ha.konu yerini bulsun.

0.03 Snitz Forums 2000