|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Evil |
İletim - 21/08/2006 : 23:14:00 slm arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli neyse aranıza döndüm internetten muse klipleri indirebileceğim bir site söyleyebilirmisiniz sadece klip sitesi de olur ama muse un içinde olsa daha iyi şimdiden yazdığınız için sağolun |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 24/08/2006 : 19:48:35 Tam bilmiyorum; ama onda da geçerli olabilir. Genel bir sistem çünkü bu.
Gözlemin doğru. Kaynak sayısı arttıkça, birden fazla kişiden aynı anda indirme şansı doğduğu için, hız da buna bağlı olarak artıyor. |
sniper-- |
İletim - 24/08/2006 : 16:12:11 evil limewire diye bir program var çok süper onu öneriyorum sana. |
HighVoltage |
İletim - 24/08/2006 : 15:40:23 |KRONDOR|, bu bahsettiğin olay Ares için de geçerli mi? Çünkü ben daha önce en fazla 50,00Kb/s hızla indirebilirken şimdi iki katı hızla, 100,00Kb/s hızla indirebiliyorum. Birde benim bildiğim kadarıyla download hızı kaç kişinin aynı anda o dosyayı indirdiğiyle de orantılı.Ne kadar çok kişi indirirse o dosyayı sende o kadar hızlı indiriyorsun.Yani tek bir kişiden değil de pek çok kişiden aynı anda veri alıyorsun.Doğru mudur bu gözlem?
|
|KRONDOR| |
İletim - 23/08/2006 : 00:22:51 Bu tarz programlar kullanırken "upload"ınızı kısmayın (En azından çok fazla kısmayın). Upload yaptıkça krediniz artıyor ve daha çabuk indirmeye başlıyorsunuz. |
kabil |
İletim - 22/08/2006 : 18:20:41 hım.senin yavaş indirmenin sebebi başkalarınında senin bil.dekileri indirmesi.bu senin hızını düşür.netlimiter diye bi program var(ismini yanlış yazmış olabilirm).bu program onları engeller.sende hızlı indirirsin. |
|
|
|