|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
onuncuköy |
İletim - 30/12/2005 : 00:14:56 Rap müziğin yavaş yavaş yaşamımıza girmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Kültürümüze tersmidir? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ençok_25_yirmibeşkarakter |
İletim - 10/01/2006 : 07:41:13 yazılacak çok şey var,ama yoruldum artık... birazda midem bulandı dersem yalan olmaz. azıcık kıyısından köşesinden saygı, sevgi diyelim. gücün yetmeyince iyi niyetlerde bulunuyormuşsun, bunuda anlamış olduk. |
DharkjuNs |
İletim - 07/01/2006 : 13:14:26 Rappier, tüm kalbimle katılıyorum. Just ne, seni tanımıyor heralde mazur gör artık :) . |
Rappier |
İletim - 07/01/2006 : 12:19:07 'Oha' diye atılan mesajların uzunluğuna şaşırdım. Ayrıca mesajlara oha ile başlanmayacaktır tarzında bir forum kuralı olduğunu sanmıyorum. Yani özgürlüğümü kısıtlayamazsınız.
Diğer mevzu yani konu hakkında diyeceğim şey çok açık. Ceza gibi bu türün en iyisi olan bir grup için 50 bin satmak bir başarı değildir. Ve hepsinden önemlisi türe ilgi olduğunuda göstermez. Sözlerimi yanlış anlamayın ama 65 milyonluk bir ülkede şaklaban sahne alsa herhalde bi 40-50 bin kişiyi rahatlıkla toplar. Yani bu rakan ciddiye alınabilecek bir rakam değildir.
|
Tony_P@rker |
İletim - 04/01/2006 : 17:51:35 Sen avrupa kupalarında Rappier Hocamla zıtllaştıın için burda öç almaya çalışıon bak sende konunun sapmasına sebep oluon.. |
just_ne |
İletim - 04/01/2006 : 17:15:22 alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Oha diyorum bu ne yahu.... (: rap diye bir tarz için bu kadar uzun yazılar yazmaya ne gerek var. İçeriği (fazlaca) olmayan, çok çok önemsiz bir müzik tarzı için bu kadar tartışmanın anlamı yok (: en azından benim için.... Seversen dinlersin, sevmezsen dinlemezsin. Olay çok basit zevklerle renkler tartışılmaz....
Rappier sende maaşallah herşeye muhalefetsin yani.Adamlar konu açılan yere msj yazmış sen de her msj a "OHA" kelimesi ile başlıyorsun."Avrupa Kupaları???" bölümünde de örnek var.
Ayrıca bir kusurum varsa Özür dilerim |
|
|
|