|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HighVoltage |
İletim - 17/03/2011 : 12:48:58 
Tür: Komedi / Macera / Aksiyon Gösterim Tarihi: 19 Mayıs 2011 Yönetmen: Rob Marshall Senaryo: Ted Elliott Yapım: 2011, ABD
Oyuncular: Johnny Depp(Jack Sparrow), Penélope Cruz(Angelica), Ian McShane(Karasakal), Geoffrey Rush(Barbossa), Óscar Jaenada(Spaniard), Kevin McNally(Gibbs), Stephen Graham(Scrum), Sam Claflin(Philip) Konu: Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Rob Marshall’ın üstlendiği “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde”, başarılı seriyi ateşleyen eğlence, macera ve mizah unsurlarını bu defa Disney Dijital 3 Boyutlu olarak aktarıyor. Kaptan Jack Sparrow ve Barbossa bu kez Gençlik Pınarı’nı bulmak için yola çıkacaklardır. Ancak maceraya Karasakal ve Kaptan Sparrow’un geçmişinden gelen gizemli bir kadın katılacaktır. Sparrow kadı...nın eski aşkı mı olduğunu yoksa Gençlik Pınarı için kendisini mi kullandığını bir türlü anlayamaz. Yeni bölümde Jack Sparrow, geçmişte tanıdığı bir kadınla karşılaşacak ve daha sonra bu kadının Kara Sakal Ian McShane’in kızı olduğunu öğrenecek. Kızı da babası gibi, Jack Sparrow’u ölümsüzlüğün çeşmesini bulmak için durmak bilmeyen maceralara sürükleyecek.
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=WUSwcfamnLY |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kannam_ |
İletim - 15/10/2011 : 23:55:24 teşekkürler |
AftieL |
İletim - 14/10/2011 : 12:39:16 En keyif aldığım filmlerden bir tanesi teşekkürler :D |
Iron-Man |
İletim - 26/03/2011 : 19:25:00 HighVoltage, çok güzel haberler veriyorsun bizlere. Jack Sparrow tekrar bizlerle demek? Bu harika bir haber. Teşekkürler. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 20/03/2011 : 14:47:45 You forgot one very important thing mate, Captain Jack Sparrow... :D Süper süper. |
HighVoltage |
İletim - 20/03/2011 : 12:15:55 Johnny Deep'in çarpık yürüyüşünü özledim :) Bu arada Karasakal'a bayılırım. Belgesel filmini izlemiştim... http://www.imdb.com/title/tt0492448/ |
|
|
|