AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Terminator 4 2009'da vizyonda!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 01/02/2008 : 22:30:46
Victor Kubicek ve Derek Anderson adlı iki girişimci isim sayesinde Terminator efsanesi geri dönüyor. İkilinin filmin haklarını Andy Vajna ve Mario Kassar'dan satın aldıkları belirtildi

Satın alınan haklarla gerçekleştirilecek olan serinin dördüncü filminin 2009 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Terminator serisinin dördüncü bölümünde karakterle özdeşleşen Arnold Schwarzenegger'in rol alması beklenmiyor.

Ayrıca filmin yönetmeni de henüz belli değil. Yeni filmin merkezinde John Connor olacak. Conor, insanlığın makinelerle savaşında tüm dünyadaki insanlara önderlik edecek. Filmde John Connor'u kimin canlandıracağı henüz belli değil ama annesi Sarah Connor'u 300 Spartalı'da Kraliçe Gorgo'yu canlandıran Lena Headey'in canlandırması bekleniyor.

Headey aynı zamanda The Sarah Connor Chronicles adlı televizyon dizisinde de Sarah Connor'u canlandırıyor. Sarah Connor'u serinin önceki bölümlerinde Linda Hamilton canlandırmıştı.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant İletim - 03/02/2008 : 00:33:33
Gerçekten yeter ama...Her filmi tadında bıraksalar olmuyor sanki. İlla birşeylerin devamı gelmek zorunda, illa halk sıkılacak o filmden. Terminatör'ü de, Rocky'i de sevmem ve bu filmlerine de gideceğimi hiç sanmıyorum.
HighVoltage İletim - 03/02/2008 : 00:31:19
Abartı olmadı mı artık? Rambo da vizyona girdi. Rocky'nin sonunu da gördük. Bence bunlar da tutunamazlar...
nurettinki İletim - 03/02/2008 : 00:08:27
Linda hamilton ve arnold'un olmadığı bir terminatör bence devam filmi olamaz, önyargılı olmamak lazım ama bence başaralı olmaz, yani düşünün die hard5 ve bruce willis yok bunlar filmle bütünleşmiş oyuncular bunlar yoksa ben de yokum

0.03 Snitz Forums 2000