AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Terminator 4 2009'da vizyonda!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 01/02/2008 :  22:30:46  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Victor Kubicek ve Derek Anderson adlı iki girişimci isim sayesinde Terminator efsanesi geri dönüyor. İkilinin filmin haklarını Andy Vajna ve Mario Kassar'dan satın aldıkları belirtildi

Satın alınan haklarla gerçekleştirilecek olan serinin dördüncü filminin 2009 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Terminator serisinin dördüncü bölümünde karakterle özdeşleşen Arnold Schwarzenegger'in rol alması beklenmiyor.

Ayrıca filmin yönetmeni de henüz belli değil. Yeni filmin merkezinde John Connor olacak. Conor, insanlığın makinelerle savaşında tüm dünyadaki insanlara önderlik edecek. Filmde John Connor'u kimin canlandıracağı henüz belli değil ama annesi Sarah Connor'u 300 Spartalı'da Kraliçe Gorgo'yu canlandıran Lena Headey'in canlandırması bekleniyor.

Headey aynı zamanda The Sarah Connor Chronicles adlı televizyon dizisinde de Sarah Connor'u canlandırıyor. Sarah Connor'u serinin önceki bölümlerinde Linda Hamilton canlandırmıştı.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 03/02/2008 :  00:08:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Linda hamilton ve arnold'un olmadığı bir terminatör bence devam filmi olamaz, önyargılı olmamak lazım ama bence başaralı olmaz, yani düşünün die hard5 ve bruce willis yok bunlar filmle bütünleşmiş oyuncular bunlar yoksa ben de yokum
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/02/2008 :  00:31:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abartı olmadı mı artık? Rambo da vizyona girdi. Rocky'nin sonunu da gördük. Bence bunlar da tutunamazlar...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 03/02/2008 :  00:33:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten yeter ama...Her filmi tadında bıraksalar olmuyor sanki. İlla birşeylerin devamı gelmek zorunda, illa halk sıkılacak o filmden. Terminatör'ü de, Rocky'i de sevmem ve bu filmlerine de gideceğimi hiç sanmıyorum.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000