Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
quLeryuzz
İletim - 18/11/2007 : 13:52:07 evet oyun yeri burası heralde bir oyun başlatıcam bakalım nereye kadar gidecek belki böğle bir konu açılmış olabilir ben açıyım bulamadım oyun şöğle: Oyunda alttakinden hıncını almak için ona bir şey fırlatıcaksın(karpuz,bilgisayar vb.) basit bir oyun yanıtlayan 5 yanıttan sonra tekrar yazabilirler ama 5 yanıt olmadan yanıtlıyan oyunun yanıtını saymıyacaz böğle böğle devam edicez
benden başlıyalım ben alttakine telsiz telefonu fırlatıyorum
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
3p3tuk4
İletim - 17/07/2008 : 11:57:24
alıntı:iso_demiro tarafından yazılan:
ehliyetsiz kullandığım için polisi görünce hızlandım ve kaza yaptım şu an hastannedeyim xD alttakine The Sims oyununu fırlatıyorum güle güle kullansın...
Saolasın iso Simsi Severim Alttakine pasta fırlatıom suratına güle güle yesin
iso_demiro
İletim - 28/04/2008 : 18:57:12 ehliyetsiz kullandığım için polisi görünce hızlandım ve kaza yaptım şu an hastannedeyim xD alttakine The Sims oyununu fırlatıyorum güle güle kullansın...
memoe
İletim - 28/04/2008 : 18:32:37 ayı yogi korkak çıktı alttakine Lamborgini fırlatıorum hadı yine ii sin
iso_demiro
İletim - 20/04/2008 : 17:02:40 sineklikle bi vurdum pencereden dışarı çıktı. Alttaki sana ayı yogi'yi gönderiyorum