AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Pacific Server ında Başlayanlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 21/02/2007 : 16:02:44
Ben pasicif server ına başladım yeni bir karakterle. Pacific te oynayan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar ki kim olduklarını bilelim. Çok fazla Türk yok pacific te.

Biraz dolduralım server ı :))

Ben Garment olarak oynuyorum. Char ismi de "SimOne"
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Soul_Keeper İletim - 21/02/2007 : 19:02:47
ben de gelmem bi kere tibette nuker sword bıraktım. hem eldoradonun ismi güzel :D ama atlas açılırsa gelirim belki :D
Palad1n İletim - 21/02/2007 : 18:52:14
başlarken söz verdim: Eldorado'yu bırakmayacam bu ne (sansür :D) su gibi server değiştiriyorum burada 80'e nuker ve blade kascam dedim, kendim 34lük somlu momlu bladerımı bıraktığım yetmiyor gibi aynından arkadaşı da geçirdim eldoradoya yani bırakmak olmaz :)

daha 37'yiz ama kascak zaman yok:/ açıldığı hafta 32 oldum şimdi server kaç aylık 5 buçuk level atlamışım :) 10 gün de olabilir
karanga İletim - 21/02/2007 : 18:18:07
ne zaman mastrery e vercez?
ceberruh İletim - 21/02/2007 : 18:06:31
Ticket kullanıyor çoğusu. Adamlar parayı bastırıp 1 haftalık %100 exp help alıyorlar. Sende öyle bakakalıyosun. Ya onu bırak ben daha dün yani açıldığı gün kervan yapanlara rastladım yaa, oha dedim resmen:)... Ama iyi yinede yaa hem daha yeni sevrer. Benim yeni başladığım karakter baya güçlü oldu vuruşları çok iyi özellikle. Gelmeni tavsiye ederim :)
Palad1n İletim - 21/02/2007 : 16:14:07
o serverda oynanmaz bence. destur yahu bu sabah 9:33 gibi tg kesimi videosu çıktı ki resim daha önce çekilmiştir eminim. adamlar 4 saat içinde guild kurmuşlar. hadi çok kişiysen para tamam da hangi ara 20 oldunuz ?:)

0.02 Snitz Forums 2000