|
Yazar |
Konu  |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 21/02/2007 : 16:02:44
|
Ben pasicif server ına başladım yeni bir karakterle. Pacific te oynayan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar ki kim olduklarını bilelim. Çok fazla Türk yok pacific te.
Biraz dolduralım server ı :))
Ben Garment olarak oynuyorum. Char ismi de "SimOne" |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 21/02/2007 : 16:14:07
|
o serverda oynanmaz bence. destur yahu bu sabah 9:33 gibi tg kesimi videosu çıktı ki resim daha önce çekilmiştir eminim. adamlar 4 saat içinde guild kurmuşlar. hadi çok kişiysen para tamam da hangi ara 20 oldunuz ?:) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 21/02/2007 : 18:06:31
|
Ticket kullanıyor çoğusu. Adamlar parayı bastırıp 1 haftalık %100 exp help alıyorlar. Sende öyle bakakalıyosun. Ya onu bırak ben daha dün yani açıldığı gün kervan yapanlara rastladım yaa, oha dedim resmen:)... Ama iyi yinede yaa hem daha yeni sevrer. Benim yeni başladığım karakter baya güçlü oldu vuruşları çok iyi özellikle. Gelmeni tavsiye ederim :) |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
karanga
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/02/2007 : 18:18:07
|
ne zaman mastrery e vercez? |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 21/02/2007 : 18:52:14
|
başlarken söz verdim: Eldorado'yu bırakmayacam bu ne (sansür :D) su gibi server değiştiriyorum burada 80'e nuker ve blade kascam dedim, kendim 34lük somlu momlu bladerımı bıraktığım yetmiyor gibi aynından arkadaşı da geçirdim eldoradoya yani bırakmak olmaz :)
daha 37'yiz ama kascak zaman yok:/ açıldığı hafta 32 oldum şimdi server kaç aylık 5 buçuk level atlamışım :) 10 gün de olabilir |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 21/02/2007 : 19:02:47
|
ben de gelmem bi kere tibette nuker sword bıraktım. hem eldoradonun ismi güzel :D ama atlas açılırsa gelirim belki :D |
Server: Eldorado ID:_CheF_ Level:19 Skills: Pacheon-fire-light-cold Silah:Bow Guild: yok Job:Nereye job nereye :D KurtNâme: KurtCobain KurtLvl:19 |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|