AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Pacific Server ında Başlayanlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/02/2007 :  16:02:44  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben pasicif server ına başladım yeni bir karakterle. Pacific te oynayan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar ki kim olduklarını bilelim. Çok fazla Türk yok pacific te.

Biraz dolduralım server ı :))

Ben Garment olarak oynuyorum. Char ismi de "SimOne"

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/02/2007 :  16:14:07  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o serverda oynanmaz bence. destur yahu bu sabah 9:33 gibi tg kesimi videosu çıktı ki resim daha önce çekilmiştir eminim. adamlar 4 saat içinde guild kurmuşlar. hadi çok kişiysen para tamam da hangi ara 20 oldunuz ?:)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/02/2007 :  18:06:31  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ticket kullanıyor çoğusu. Adamlar parayı bastırıp 1 haftalık %100 exp help alıyorlar. Sende öyle bakakalıyosun. Ya onu bırak ben daha dün yani açıldığı gün kervan yapanlara rastladım yaa, oha dedim resmen:)... Ama iyi yinede yaa hem daha yeni sevrer. Benim yeni başladığım karakter baya güçlü oldu vuruşları çok iyi özellikle. Gelmeni tavsiye ederim :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/02/2007 :  18:18:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne zaman mastrery e vercez?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/02/2007 :  18:52:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
başlarken söz verdim: Eldorado'yu bırakmayacam bu ne (sansür :D) su gibi server değiştiriyorum burada 80'e nuker ve blade kascam dedim, kendim 34lük somlu momlu bladerımı bıraktığım yetmiyor gibi aynından arkadaşı da geçirdim eldoradoya yani bırakmak olmaz :)

daha 37'yiz ama kascak zaman yok:/ açıldığı hafta 32 oldum şimdi server kaç aylık 5 buçuk level atlamışım :) 10 gün de olabilir

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 21/02/2007 :  19:02:47  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de gelmem bi kere tibette nuker sword bıraktım. hem eldoradonun ismi güzel :D ama atlas açılırsa gelirim belki :D

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla