AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Skill dağılımı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dodo İletim - 14/02/2007 : 17:04:23
Merhaba faslını hızlı geçip hemen konuyu özetleyeyim. Full Str, Garment giysili, Mastery Skill'i Heuksal olan yeni bir char. açtım. Oyunda garip bir skill dağılımı varmış. Öyle herşeye "up - up" denmezmiş. Bundan önce açtığım adamda Heuksal'da yeni açılan her skill'e yükleme yapardım. Bu bi'şeye benzesin bari. Lütfen ayrıntılı bir açıklama yapın. Tatmin edici bir cevap alana kadar hiçbir skill'i açmayacağım sadece Heuksal+Fire'a level up diyeceğim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|WOLF| İletim - 25/02/2007 : 16:00:23
ben heuksalın ilk skilini maxladım.iyi yapmış mıyım?
karanga İletim - 25/02/2007 : 14:52:01
herkes mi geçio? ona göre
DarkShadow1 İletim - 25/02/2007 : 13:35:47
arkadaslar hepimiz eldoradodamıyız:D
karanga İletim - 20/02/2007 : 16:59:01
kılıç skilini açmışım arklar dedi:(
umutcanuğuz İletim - 19/02/2007 : 20:26:27
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

1,5k ya yakın hp veriyor max levelde heuksal pasif.
shock lion yaratığı çekmek için 1 verin.

Soul_Keeper,
***Wolf biteyi hep up et.
öeh. ya bırah at gözlüklerini çıkar, at! :) demon soula dandik diyen adamın iyi dediği skile bah.

şinciik. demon soul son skill olmalı bence. çünkü heuksal grubu basarsın, adam gerinir, falsoyu ayarlar, hakeme baraj konusunda itiraz eder, sonunda vurur, biraz bekler. ghost spear ise bastığın an dönüverir ama döndükten sonra 2 sn bekler.

stun skili zaten en çok dmg veren glavie skili. 3 kişiye vuranı vur, stunu vur, komboyu vur(açıksa), sonra dön tamam. pvp bu kadar =)

@Dodo
lightning 1. skill açmak için gerekli sp yanlış hatırlamıyorsam 2 idi. sen bunun %80'ini yani 1,6'dan 2'sini geri alacaksın. ama bunun için 10 curst heart toplayacan ve para verecen. nasılsa gittiğin skill grubu 2 sp'ye değmez uğraşın :)

Fırat iyi diyon hoş diyon da; ghost spear çok daha geniş bir alana 360 derece etki ediyor. Demon 180 bile değil 90 derecelik kıt bir açıyla anca vuruyor. Ayrıca glaive tutan yani manası çok az olan biri için wolf-bite bence ideal. Bakın bi soul bi wolf bite çakıyom 2 de Şakir çakıyor adam yatıyor. Zaten blade kasıyorum şu aralar. Glaive bana hiç de sıcak gelmiyor.

0.03 Snitz Forums 2000