AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Lord Yarkan ve sonrası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 06/02/2007 : 22:35:02
Şu an Türkiye'de oynadığımız silkroad oyununun level sınırı Lord yarkan a kadar bildiğiniz gibi. Ancak oyunun esas yapım merkezi olan korede oynana client da lvl 90 a kadar uzanıyor. Yani lvl 70 te işimiz bitmiyor. Ayrıca Hotan dan sonrası da var. İncelemeniz için linkleri aşağıya yazdım. Bulana kadar da baya uğraştım.

LVL 70 ve sonrası:
http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/mo_westernasia.asp
(Üstteki linke tıklayın ve en alttaki Uniqe MOnster a bakın. Adı "SAYTAN".

Ve işte merak ettiğiniz Hotan dan ilerisi(Ortadaki haritaya tıklayın):
http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/ar_area.asp
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Dodo İletim - 10/02/2007 : 21:46:50
Tüm Char.ları silip baştan başlatmak gibi sivri birşey yapamazlar. Oyunu bırakan bol olacaktır...

http://img.yahoo.co.kr/game/silkroad/silkroadonline_4/gdata_img/mon_img/was_img/waf_view/12.jpg

- Aha! Bildiğimiz Anka kuşunu Rocky diye yutturacak keretalar bize. :D
Palad1n İletim - 08/02/2007 : 23:24:36
o cliente geçirmesinler ben sonsuza kadar betada kalırım :) harbi iğrenç ya :S (zekler,renkler)
ceberruh İletim - 08/02/2007 : 21:02:01
Aslında şu anda biz hala BETA versiyonunu oynamaktayız. 4 senedir beta versiyonla oyalıyorlar bizi.

Gerçek verisyona geçildiğinde aynı Kore'deki client gibi olacak. Yani gerçek oyunda silaha göre değil ırkınıza ve savaşçınıza göre skiller alıyosunuz. Oynamakata olduğumuz beta versiyonundaki hataları hala çözemediler. Oyundaki Lag lar ve DC lerin problemi de bir nevi bu beta dan kaynaklanıyor.

Esas versiyona geçildiğinde oynamakta olduğumuz karakterlere ne olur bilemem. Artık ırk seçmek zorunda mı kalırız yoksa baştan mı başlarız belli değil. Bakalım bir 4 sene daha bu beta dan kurtulabilecek miyiz?...
Palad1n İletim - 07/02/2007 : 17:53:59
kendisi fos oluyor :) oyun daha güzel olması gerekirken bence biraz batırmışlar. yok priestmiş yok dabıl baltacıymış, yok level1'de büyü sallarmış... ama Sheitan için oynanır :)
baroTR İletim - 07/02/2007 : 03:32:14
Güzel paylaşım,devamıda baya bi heyecanlı gözüküyo keşke o seviyelere gelebilsek.

0.02 Snitz Forums 2000