AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 İpEk YoLu ( silkroad)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LaStMaN İletim - 04/04/2006 : 17:12:34
arkadaşlar silkroad oynayanlar buraya ! oynamayanlar -> www.silkroadonline.net e . bi de nası kolay para kazanabiliriz bilen war mı. çok yorucu oluo altın toplamak yerden ve yetmiyo görev yaparken bi sürü şişe lazım oluyo
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Soul_Keeper İletim - 03/04/2007 : 21:54:47
alıntı:
eo13 tarafından yazılan:

silkroad ta oynuyan yuksek lvlli ark. varsa biraz alırsın
rome
41 lvl
40 lvl kurt
nick:AyS

varsa biraz alırsın.

kısmını anlayamadım??
karanga İletim - 31/03/2007 : 19:32:19
alıntı:
eo13 tarafından yazılan:

rome
41 lvl
40 lvl kurt

sadece merak neden her msj nın sonuna o kısmı eklion
eo13 İletim - 31/03/2007 : 18:46:47
rome
41 lvl
40 lvl kurt
jaccer İletim - 11/04/2006 : 22:32:42
hocam bu oyunda level ve para kasmanın en önemli yolu questleri eksiksiz olarak yapmak ve paranın tamamını kullanabileceğin en iyi silah, zırh ve takıya harcamaktır. skillerini sakın sağa sola dağıtma çünkü bazen insan çok üzülüyo. ayrıca kullandıın silahın skillerini kasarken bir yandan da kullanacağın force un skillerini yap. ama sadece tek elemente puan ver. level 10 a geldiğinde kullandıın silahın skill sayfasının en altındaki skilli açtırmayı unutma. gözden uzak olmasına karşın çok işe yarayan bir skill(düşük damage li vuruş yapma ihtimalini bayağı azaltıyor). silah skillerinizi kullanırken önce force a basın bu sayede rakibinize verdiğiniz damage yaklaşık 2 katına çıkar. bu oyunu bayağı araştırıp başladım ve bir günde level 10 oldum. şu an troy da fire force lu pacheon(okçu) kasıyorum.
HERO İletim - 09/04/2006 : 20:12:39
Öncelikle selam.Uzun sürden beri siteye ve foruma girmiyordum.Özlemişim valla.Ben de bu aralar silkroad oynuyorum.Venice'de oynuorum 16 lvlim ve guild ariorum.Guildinde bana da yer vermek isteyen arkadaş olursa sevinirim.
LaStMaN çok para kazanmak istiosan çok yaratık kescen yani herşeyin kolayını aramayalım.Ben genellikle paramın %90ını MP artırıcıya harcıorum.HPyi büyü müyü idare edioz.Son olarak da bütün arkadaşlara tavsiye ederim kaliteli bi online oyun.

0.03 Snitz Forums 2000