arkadaşlar silkroad oynayanlar buraya ! oynamayanlar -> www.silkroadonline.net e . bi de nası kolay para kazanabiliriz bilen war mı. çok yorucu oluo altın toplamak yerden ve yetmiyo görev yaparken bi sürü şişe lazım oluyo
Öncelikle selam.Uzun sürden beri siteye ve foruma girmiyordum.Özlemişim valla.Ben de bu aralar silkroad oynuyorum.Venice'de oynuorum 16 lvlim ve guild ariorum.Guildinde bana da yer vermek isteyen arkadaş olursa sevinirim. LaStMaN çok para kazanmak istiosan çok yaratık kescen yani herşeyin kolayını aramayalım.Ben genellikle paramın %90ını MP artırıcıya harcıorum.HPyi büyü müyü idare edioz.Son olarak da bütün arkadaşlara tavsiye ederim kaliteli bi online oyun.
hocam bu oyunda level ve para kasmanın en önemli yolu questleri eksiksiz olarak yapmak ve paranın tamamını kullanabileceğin en iyi silah, zırh ve takıya harcamaktır. skillerini sakın sağa sola dağıtma çünkü bazen insan çok üzülüyo. ayrıca kullandıın silahın skillerini kasarken bir yandan da kullanacağın force un skillerini yap. ama sadece tek elemente puan ver. level 10 a geldiğinde kullandıın silahın skill sayfasının en altındaki skilli açtırmayı unutma. gözden uzak olmasına karşın çok işe yarayan bir skill(düşük damage li vuruş yapma ihtimalini bayağı azaltıyor). silah skillerinizi kullanırken önce force a basın bu sayede rakibinize verdiğiniz damage yaklaşık 2 katına çıkar. bu oyunu bayağı araştırıp başladım ve bir günde level 10 oldum. şu an troy da fire force lu pacheon(okçu) kasıyorum.