AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 +359 Nerenin Kodu? +359 Neresi? +359 Kodu Nedir?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Illidian Stormrage İletim - 23/07/2010 : 19:23:21
+359 Nerenin Kodu? +359 Neresi? +359 Kodu Nedir?

Arkadaşlar uzun zamandır cep telefonlarımıza +359 ile başlayan numaralardan 1 saniyelik çağrı gelip kapanıyor. Nedir bu +359 kodu ile başlayan telefon numaralarının olayı?

Ülke alan kodlarına baktım (http://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararası_telefon_kodları_listesi) orada +359 için Bulgaristan yazıyor. E ne iş? Bir çeşit dolandırıcılık sanırım. Arattırmaya çalışıp, dünya kadar ücretlendirme ile para kazanacaklar... Tamam da telefon numaralarımızı Bulgaristan'da kim nasıl edinebilir, edinir? Bu tip telefon dolandırıcılıklarında telefon numaralarımızı nasıl ediniyorlar?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
waleeedijaz İletim - 17/03/2016 : 09:19:06
Sadece kendi sitenizin adresini verirseniz veya tam link vermezseniz reklam olur. Hile sayfasına direkt link verirsen reklam olmaz

== www.solitairechamp.biz ==
waleeedijaz İletim - 11/03/2016 : 06:28:47
Sadece kendi sitenizin adresini verirseniz veya tam link vermezseniz reklam olur. Hile sayfasına direkt link verirsen reklam olmaz
HASS000 İletim - 03/08/2010 : 14:30:05
Bulgaristan'daki Türkler arıyor. Dolandırıcılık, geri aramayın. Ararsanız "annem hasta", "Türkiye'ye geleceğim param yok", "İş arıyorum" vs vs paranızı istiyorlar.
Iron-Man İletim - 02/08/2010 : 21:00:56
Sakın aramayın o numaraları geri. Direkt kontörsüz kalırsınız veya faturanız şişer. Tamamen bu sebeple çalışan bir sistem.
CrAzY_IVAN İletim - 23/07/2010 : 20:08:06
Evet bana da oluyor. Senin geri arayıp kazıklanman için yapılan bir dolandırıcılık sanırım bu +359 telefon kodu telefon numaraları olayı da. Numaraları da sağda solda aldığım indirim kartları, üyelikler, mağaza ıvır zıvırları gibi kayıtlardan alıyor olabilirler.

0.03 Snitz Forums 2000