|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Illidian Stormrage |
İletim - 23/07/2010 : 19:23:21 +359 Nerenin Kodu? +359 Neresi? +359 Kodu Nedir?
Arkadaşlar uzun zamandır cep telefonlarımıza +359 ile başlayan numaralardan 1 saniyelik çağrı gelip kapanıyor. Nedir bu +359 kodu ile başlayan telefon numaralarının olayı?
Ülke alan kodlarına baktım (http://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararası_telefon_kodları_listesi) orada +359 için Bulgaristan yazıyor. E ne iş? Bir çeşit dolandırıcılık sanırım. Arattırmaya çalışıp, dünya kadar ücretlendirme ile para kazanacaklar... Tamam da telefon numaralarımızı Bulgaristan'da kim nasıl edinebilir, edinir? Bu tip telefon dolandırıcılıklarında telefon numaralarımızı nasıl ediniyorlar? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
waleeedijaz |
İletim - 17/03/2016 : 09:19:06 Sadece kendi sitenizin adresini verirseniz veya tam link vermezseniz reklam olur. Hile sayfasına direkt link verirsen reklam olmaz
== www.solitairechamp.biz ==
|
waleeedijaz |
İletim - 11/03/2016 : 06:28:47 Sadece kendi sitenizin adresini verirseniz veya tam link vermezseniz reklam olur. Hile sayfasına direkt link verirsen reklam olmaz |
HASS000 |
İletim - 03/08/2010 : 14:30:05 Bulgaristan'daki Türkler arıyor. Dolandırıcılık, geri aramayın. Ararsanız "annem hasta", "Türkiye'ye geleceğim param yok", "İş arıyorum" vs vs paranızı istiyorlar. |
Iron-Man |
İletim - 02/08/2010 : 21:00:56 Sakın aramayın o numaraları geri. Direkt kontörsüz kalırsınız veya faturanız şişer. Tamamen bu sebeple çalışan bir sistem. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 23/07/2010 : 20:08:06 Evet bana da oluyor. Senin geri arayıp kazıklanman için yapılan bir dolandırıcılık sanırım bu +359 telefon kodu telefon numaraları olayı da. Numaraları da sağda solda aldığım indirim kartları, üyelikler, mağaza ıvır zıvırları gibi kayıtlardan alıyor olabilirler. |
|
|
|