AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Biraz düşünüp...biraz gülelim...!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ramco17 İletim - 27/09/2005 : 15:19:53
...>Bir programi kurarken neden'kabul ediyorum' ya da 'kabul etmiyorum' seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satın aldıktan sonra 'kabul etmiyorum'seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler muvcutmudur?

...>Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanların izlediğini sanırlar?Örn;Şu anda 70 milyon kişi bizi izliyor...

...>Düğünlerde neden'Dom dom kurşunu' ile göbek atilmaktadır.'bir avcı vurdu beni,bir avcı yedi beni'gibi sözler eşliğinde kendinden geçen başka milletler var mıdır?

...>Neden bazı kızlar şirin bir hayvancağız gördüklerinde 'inanmıyorum!' derler,inanilmayacak olan nedir?

...>Neden ilanlarda 'doktordan temiz araba'diye yazılır? Hipokrat yemininde 'arabamı temiz kullanacağım' şeklinde bir maddemi vardır?

...>Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan bir alana kafalarını eğerler?yağmura duyulan saygıdanmıdır yoksa ondan tırstığımız içinmidir?

...>Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmene 'öğretmenim' derken beşinci sınıftan sonra 'hocam' diye hitap ederler?

...>Neden futbol takımı olan ajax 'ayaks' diye okunurda temizlik ürünü ajax'ajaks' diye okunur?

...>Bulmacalarda boru sesinin karşılığı neden hep 'ti' dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç 'ti' diye ses çikaran boru görmüşler midir?

...>Cumartesi ve pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

...>Neden insanlar birbirine sarılınca sağ-sola sallanırlar?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Jeta İletim - 02/10/2005 : 11:30:25
evet hocam katılıyorum.Yazık yav böyle herkez kırılacaksa ohoooo herkez birbirine kırılırdı yani ........
HASSOOO İletim - 01/10/2005 : 01:57:47
Vurun lan vurun birbirinize.. (yapmayın arkadaşlar böyle sudan sebeplerden dolayı kırmayın birbirinizi...)
falamir İletim - 01/10/2005 : 00:45:12
Nette mailden maile dolaşan şeyleri abartarak gerçekçi cevaplar aramayalım, akışına bırakalım, her forward kisvesindeki maili copy paste de yapmayalım, sevelim sevilelim...
Tony_P@rker İletim - 30/09/2005 : 21:39:26
konuyu açan arkadaşım söylediklerin çok az da olsa fakat bence komik değil.Elbette bunu komik bulanlara saygım var ama kardeşin yazdıkları oldukça normal şeyler ve ben yazıda ilginç, üzerinde düşünecek birşey bulamadım açıkçası.vaart kardeş sen de biraz sert çıkmışsın biraz sakin , haklı olduğun konularr var fakat bir o kadar da haksız olduğun konularda var.Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu.

Benim bu olayda kızdığım şey arkadaşın Türkiye'yi az da olsa küçük düşürmesiydi(sadece bir cümlede)onun dışında anormal bir şey yoktu ama tabii vaart da bazı konularda haklı haksız olduu yerlerde var tabii
arsat İletim - 29/09/2005 : 16:28:39
Valla ramco17 çoook haklısın gerçekten gzl olmuş Wolverine sen de öyle... Bunların çoğu günlük yaşamımızda olan şeyler Gerçekten hoş olmuş yazanın ellerine sağlık...

0.03 Snitz Forums 2000