AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Saskin Amerikali Denizciler !

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
WoLoWoLo İletim - 15/07/2005 : 11:28:14
Asagidaki konusmalar Deniz Navigasyon kanali 106'dan (Finisterra/Galicia) kaydedilmis:

Ispanyollar: "Burasi A-853, carpismadan kacinmak icin lutfen rotanizi 15 derece guneye
cevirin. Su anda 25 deniz mili uzakliktasiniz ve tam uzerimize dogru
gelmektesiniz"

Amerikalilar: "Asil siz kendi rotanizi 15 derece kuzeye cevirin"

Ispanyollar: "Negatif! Tekrarliyoruz, rotanizi 15 derece guneye cevirin"

Amerikalilar: "Sizinle ABD gemisinin kaptani konusuyor, kendi rotanizi derhal 15
derece kuzeye cevirin!"

Ispanyollar: "Onerinizi makul ve mumkun bulmuyoruz. Bizecarpmak istemiyorsaniz 15 derece guneye cevirin"

Amerikalilar: (Sesini yukselterek) "Sizinle ABD deniz filosunun buyuklukte ikinci
ucak gemisi USS Lincoln'un kaptani Richard James Howard konusuyor, beraberimizde
iki kruvazor, avci ucaklari, dort denizalti var. Ayrica bizi hucumbotlar destekliyor.
Size TAVSIYE etmiyorum, EMREDIYORUM! Rotanizi 15 derece kuzeye cevirin, aksi halde
filomuzun emniyeti icin gereken tedbiri alacagiz! Derhal rotamizdan cekilin gidin!

Ispanyollar: "Sizinle Juan Manuel Salas Alcantara konusuyor, burada iki kisiyiz.
Beraberimizde bir kopek, aksam yemegimiz, iki sise bira ve bir de kanaryamiz var.
Kanarya su anda uyuyor. Ayrica bizi radyo istasyonu Cadena Dial de La Coruna" destekliyor.
Su anda Ispanya'nin Finisterra Galicia kiyisinda ve A-853 numarali deniz fenerinde
oldugumuzu gozonune aldigimizdan burdan hic bir yere gitmeye niyetimiz olmadigini
soyleyelim. Deniz fenerimizin Ispanya'daki deniz fenerleri arasinda buyukluk acisindan
kacinci sirada oldugu konusunda hic bir fikrimiz yok. Kayalik sahillerimize kafadan
gecirmek uzere yonlenmis geminizin emniyeti icin istediginiz tedbiri alabilirsiniz.
Ama yinede israrla tavsiye ediyoruz rotanizi 15 derece guneye cevirin.

Amerikalilar: Okey, anlasildi. Tesekkurler.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Erci-e@Hanzo İletim - 15/07/2005 : 18:37:30
Walla bunlar ab falan düşünürken falan şaşırmışlar beyaw.Ayrıca bizim Barboros Hayrettin paşa , Turgut reis ve silah arkadaşlarından örnek alsalar. Daha güzel olurdu ama neyapasın işte anormal adamlar hehehe...
thakki1 İletim - 15/07/2005 : 17:45:28
bir ara okumuştum, ama insan zamanla unutuyor, arşive katmalı hemen, teşekkürler...
Generalll İletim - 15/07/2005 : 12:59:52
Zuhaahhaha...Adamlar hasta yaw...Girdikleri tartışmaya bakar mısınız???

0.02 Snitz Forums 2000