AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Saskin Amerikali Denizciler !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 15/07/2005 :  11:28:14  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Asagidaki konusmalar Deniz Navigasyon kanali 106'dan (Finisterra/Galicia) kaydedilmis:

Ispanyollar: "Burasi A-853, carpismadan kacinmak icin lutfen rotanizi 15 derece guneye
cevirin. Su anda 25 deniz mili uzakliktasiniz ve tam uzerimize dogru
gelmektesiniz"

Amerikalilar: "Asil siz kendi rotanizi 15 derece kuzeye cevirin"

Ispanyollar: "Negatif! Tekrarliyoruz, rotanizi 15 derece guneye cevirin"

Amerikalilar: "Sizinle ABD gemisinin kaptani konusuyor, kendi rotanizi derhal 15
derece kuzeye cevirin!"

Ispanyollar: "Onerinizi makul ve mumkun bulmuyoruz. Bizecarpmak istemiyorsaniz 15 derece guneye cevirin"

Amerikalilar: (Sesini yukselterek) "Sizinle ABD deniz filosunun buyuklukte ikinci
ucak gemisi USS Lincoln'un kaptani Richard James Howard konusuyor, beraberimizde
iki kruvazor, avci ucaklari, dort denizalti var. Ayrica bizi hucumbotlar destekliyor.
Size TAVSIYE etmiyorum, EMREDIYORUM! Rotanizi 15 derece kuzeye cevirin, aksi halde
filomuzun emniyeti icin gereken tedbiri alacagiz! Derhal rotamizdan cekilin gidin!

Ispanyollar: "Sizinle Juan Manuel Salas Alcantara konusuyor, burada iki kisiyiz.
Beraberimizde bir kopek, aksam yemegimiz, iki sise bira ve bir de kanaryamiz var.
Kanarya su anda uyuyor. Ayrica bizi radyo istasyonu Cadena Dial de La Coruna" destekliyor.
Su anda Ispanya'nin Finisterra Galicia kiyisinda ve A-853 numarali deniz fenerinde
oldugumuzu gozonune aldigimizdan burdan hic bir yere gitmeye niyetimiz olmadigini
soyleyelim. Deniz fenerimizin Ispanya'daki deniz fenerleri arasinda buyukluk acisindan
kacinci sirada oldugu konusunda hic bir fikrimiz yok. Kayalik sahillerimize kafadan
gecirmek uzere yonlenmis geminizin emniyeti icin istediginiz tedbiri alabilirsiniz.
Ama yinede israrla tavsiye ediyoruz rotanizi 15 derece guneye cevirin.

Amerikalilar: Okey, anlasildi. Tesekkurler.

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/07/2005 :  12:59:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zuhaahhaha...Adamlar hasta yaw...Girdikleri tartışmaya bakar mısınız???
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 15/07/2005 :  17:45:28  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir ara okumuştum, ama insan zamanla unutuyor, arşive katmalı hemen, teşekkürler...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 15/07/2005 :  18:37:30  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla bunlar ab falan düşünürken falan şaşırmışlar beyaw.Ayrıca bizim Barboros Hayrettin paşa , Turgut reis ve silah arkadaşlarından örnek alsalar. Daha güzel olurdu ama neyapasın işte anormal adamlar hehehe...

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000