AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Savaş İstiyorsanız Buyurun....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 01/07/2005 : 14:09:56
Yeni üye olupta burayı bu hale getiren arkadaşlara sesleniyorum. Savaş istiyorsanız işte meydan burası gelin ve düşüncelerinizi yazın. Neden geyik seviyesini zirvelere ulaştırdığınızı sebeplerinizle yazında düzeyli bir tartışma ortamında bir sonuca ulaşmaya çalışalım.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 01/07/2005 : 22:08:59
Ya Rappier 10 yaşındaki çocuklara mı savaş açıyorsun? Anlamıyorum ki... Bilgisayar ve Internet kullanım yaşının oldukça düştüğü aşikâr. Bunun paralelinde "oyun" sitesi olan bir sitenin direkt olarak bu arkadaşlara yönelik olduğu da aşikâr. E bu durumda siz ve diğer OyunSitesi müdavimleri niye durumu bu kadar büyüttünüz son birkaç haftadır? İçi boş mesajlar, içi boş konular tabii ki çok ama heryerde var bunlar, sadece bu forumda mı? Gerçek hayatta sokağa çıktığında her adım başı karşına çıkmıyor mu zaten? Ee ne yapıcaz, sokağa da mı barikat çekecez? Yapılacak şey ya arkadaşlara yol göstermeye çalışmak(-ki büyükleri olarak bunu yapmamız doğru olacaktır), ya da görmezden gelmek... Ama senin yaptığın yöntem zaten işe yaramadığı gibi, hoş değildi.
Rappier İletim - 01/07/2005 : 20:33:23
Biraz ortamda takıl ne dediğimi anlayacaksın....
DAHAKA İletim - 01/07/2005 : 14:41:45
ne hakkında

0.03 Snitz Forums 2000