AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Savaş İstiyorsanız Buyurun....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  14:09:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni üye olupta burayı bu hale getiren arkadaşlara sesleniyorum. Savaş istiyorsanız işte meydan burası gelin ve düşüncelerinizi yazın. Neden geyik seviyesini zirvelere ulaştırdığınızı sebeplerinizle yazında düzeyli bir tartışma ortamında bir sonuca ulaşmaya çalışalım.

DAHAKA
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 01/07/2005 :  14:41:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne hakkında
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  20:33:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz ortamda takıl ne dediğimi anlayacaksın....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/07/2005 :  22:08:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Rappier 10 yaşındaki çocuklara mı savaş açıyorsun? Anlamıyorum ki... Bilgisayar ve Internet kullanım yaşının oldukça düştüğü aşikâr. Bunun paralelinde "oyun" sitesi olan bir sitenin direkt olarak bu arkadaşlara yönelik olduğu da aşikâr. E bu durumda siz ve diğer OyunSitesi müdavimleri niye durumu bu kadar büyüttünüz son birkaç haftadır? İçi boş mesajlar, içi boş konular tabii ki çok ama heryerde var bunlar, sadece bu forumda mı? Gerçek hayatta sokağa çıktığında her adım başı karşına çıkmıyor mu zaten? Ee ne yapıcaz, sokağa da mı barikat çekecez? Yapılacak şey ya arkadaşlara yol göstermeye çalışmak(-ki büyükleri olarak bunu yapmamız doğru olacaktır), ya da görmezden gelmek... Ama senin yaptığın yöntem zaten işe yaramadığı gibi, hoş değildi.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000