|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Rappier |
İletim - 01/07/2005 : 13:59:57 Şimdi genel oyun oynarken içtiklerini söyledi. Peki ama sadece birşeylermi içersiniz. İçtiklerinizin yanında birşeyler yemezmisiniz. (Valla çok merak ettim o yüzden soruyorum) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HASSOOO |
İletim - 03/07/2005 : 04:55:19 Arkadaşlar, size harika bir topic önerim var:
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6711
beklerim ;) |
| Karakartal312 |
İletim - 02/07/2005 : 21:41:11 alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Herhangi bir şeyi açıklamaya çalışmıyorum, çalışmayacağım da.. Sadece Rappier'ın geçen gün açtığı topiclere kendi açtıklarına bakmadan "bunu sorman gereksizdi!" şeklinde uyarmaları kanıma dokundu..
NOT: Bahsettiğim direk olarak kişi ve kuruluşlara karşı yapılmış değildir. Kimse üstüne alınmasın..
Dodo arkadaşım ben Rappier'in daha önceki topiclerini "bunu sorman gereksizdi" şeklinde uyarmadım. Sadece bu konuyla ilgili bir şeyler söyledim. Artık bu tartışmayı burada bitiriyorum. Bundan sonraki yazılar konu başlığında sorulanın cevabı şeklinde gelirse herkes için iyi olur. |
| djocny |
İletim - 02/07/2005 : 20:39:37 ben dondurma yerim ama saçma bi konu yüzünden birbirimize böyle açıklamalar yapmayalım |
| Dodo |
İletim - 02/07/2005 : 20:18:00 Herhangi bir şeyi açıklamaya çalışmıyorum, çalışmayacağım da.. Sadece Rappier'ın geçen gün açtığı topiclere kendi açtıklarına bakmadan "bunu sorman gereksizdi!" şeklinde uyarmaları kanıma dokundu..
NOT: Bahsettiğim direk olarak kişi ve kuruluşlara karşı yapılmış değildir. Kimse üstüne alınmasın.. |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 02/07/2005 : 19:53:13 Sen de ikide bir, Rappier'ın yaptıklarını açıklamaya çalışma Dodo. |
|
|
|