AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 neden sigaraya başladınız?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
akrep_kral İletim - 31/05/2005 : 19:37:57
bende bunu merak ettim...şahsen ben, merakda var.arkadaşların gaza getirmesi.....ama asıl sebep sevdiğim kızın benden önce 17-18 civarında erkekle çıktığını öğrenmem.tabi böylelerine ne dendiğini biliyorsunuz.(bende önce içkiyi düşündüm).son anada cigara aklıma geldi.denedim ve ilk seferde sinirlerin gevşemesi beni çok rahatlattı...:-)sonra düşündüm..kızlar için değmez beeee...ama bu da bir vesile oldu başlamama..herkes söylesin.ama samimi olun.herkesin bir başlama sebebi vardır...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
мєятizм™ İletim - 10/06/2006 : 13:58:02
Sigarayı içenlerin çoğu Fatih in yazmış olduğu gibi özentilik,gösteriş çabasından başka birşey değil..Girdiğin bir cafe ortamında kız çevresi muhakkak olur;muhabbet olsun diye ateş olduğu halde gidip ateşiniz var mı cinsten soru sorulur işte sigara bu amaç için kullanan genç kesim çoğunlukta..Ben içmem de bu zamana kadar içmedim de kimseye hava olsun diye kendi sağlığımdan taviz vermem açıkcası
lordi İletim - 10/06/2006 : 11:54:02
yahu denemek bile hata sigara içiyorlarsa oradan uzaklaşın yani nasıl başlarlar onu bile merak ederim
LORTH_ARAGORN İletim - 17/09/2005 : 15:02:24
aslında benımkıde ılgınc oldu bır gece arkadaslarla eylencelı bı mekana gıttık dısco yada bardı hatırlamıyorum arkadaslardan bırı ıkram ettı benımde kafama estı bır anda aldım o andan ıhtıbaren basladı ıste
DharkjuNs İletim - 17/09/2005 : 13:24:21
orta okulda başladım ama basket hojası 1 ayda bıraktırdı hayatımı borçluyum o adama yaa HElal olsun hojam sana çok yaşa sen !..
major İletim - 17/09/2005 : 08:24:00
Ben şahsen başlamadım ve başlamam. Ama tadını falan bilirim. Birkere sarhoşken içmiştim ve birdaha da içmem zaten. Kendi kendimizi öldürmenin bir manası yok çünkü. Bırakın ecelimizle ölelim ;)

0.03 Snitz Forums 2000