bende bunu merak ettim...şahsen ben, merakda var.arkadaşların gaza getirmesi.....ama asıl sebep sevdiğim kızın benden önce 17-18 civarında erkekle çıktığını öğrenmem.tabi böylelerine ne dendiğini biliyorsunuz.(bende önce içkiyi düşündüm).son anada cigara aklıma geldi.denedim ve ilk seferde sinirlerin gevşemesi beni çok rahatlattı...:-)sonra düşündüm..kızlar için değmez beeee...ama bu da bir vesile oldu başlamama..herkes söylesin.ama samimi olun.herkesin bir başlama sebebi vardır...
Off iğrenç bir hikaye; ben ki uzun seneler büyük bir sigara düşmanı; yeşilaycıydım... Kurtardığım arkadaşlarım olması da cabası. Ancak gelin görün ki herşey 1 gecede değişiverdi... Kız arkadaşımın evinde eğlence vardı (parti demekten nefret ediyorum çünkü tam karşılamıyor o anlamı ). Ayrıca 10 arkadaşın arasında tek sigara kullanmayanda bendim. Ama o gece sabaha kadar süreceği için içki sayısı da biraz fazla oldu. Sonra -sanırım bilinçaltında yatan bazı olaylardan ötürü- elim kız arkadaşımın paketine uzandı, aldım ve yaktım. Sonra 1 tane daha, 1 tane daha, 1 tane daha... Dur durak bilmiyordum ama sanki yaptığımın da ters birşey olduğunu farketmiyordum... Neyse o gece bitti, herkes dağıldı. Sabah bir eksiklik hissettim kendimde. Ayrıca yine kız arkadaşım bana sigara uzattı o anda; ben "Saçmalama, şaka mı bu?" diye karşılık verdim. "Dün gece böyle değildin?" dedi gülümseyerek. Sonra olayı hatırladım ve dayanamayacağımı anladım; 1 tane kabul ettim. Macera hala sürüyor fakat şu an ilk başladığım zamanki kadar üzülmüyorum...
Ehehehe tabi, zaten olay arkadaşlarımda ya da kız arkadaşımda değildi . Ben almasaydım oradan sigarayı, şu an böyle başlıklar belki daha sonraları açılacaktı -ya da açılmayacaktı-...