AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 neden sigaraya başladınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 31/05/2005 :  19:37:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bunu merak ettim...şahsen ben, merakda var.arkadaşların gaza getirmesi.....ama asıl sebep sevdiğim kızın benden önce 17-18 civarında erkekle çıktığını öğrenmem.tabi böylelerine ne dendiğini biliyorsunuz.(bende önce içkiyi düşündüm).son anada cigara aklıma geldi.denedim ve ilk seferde sinirlerin gevşemesi beni çok rahatlattı...:-)sonra düşündüm..kızlar için değmez beeee...ama bu da bir vesile oldu başlamama..herkes söylesin.ama samimi olun.herkesin bir başlama sebebi vardır...

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 31/05/2005 :  20:33:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesajını diğer bir "Sigara" konulu başlık altında yazsaydın, forumda "aynı" içerikli gereksiz başlılardan kurtulmuş olurdu.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 01/06/2005 :  20:23:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o anda aklıma böyle geldi :)
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 02/06/2005 :  12:08:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Off iğrenç bir hikaye; ben ki uzun seneler büyük bir sigara düşmanı; yeşilaycıydım... Kurtardığım arkadaşlarım olması da cabası. Ancak gelin görün ki herşey 1 gecede değişiverdi... Kız arkadaşımın evinde eğlence vardı (parti demekten nefret ediyorum çünkü tam karşılamıyor o anlamı ). Ayrıca 10 arkadaşın arasında tek sigara kullanmayanda bendim. Ama o gece sabaha kadar süreceği için içki sayısı da biraz fazla oldu. Sonra -sanırım bilinçaltında yatan bazı olaylardan ötürü- elim kız arkadaşımın paketine uzandı, aldım ve yaktım. Sonra 1 tane daha, 1 tane daha, 1 tane daha... Dur durak bilmiyordum ama sanki yaptığımın da ters birşey olduğunu farketmiyordum... Neyse o gece bitti, herkes dağıldı. Sabah bir eksiklik hissettim kendimde. Ayrıca yine kız arkadaşım bana sigara uzattı o anda; ben "Saçmalama, şaka mı bu?" diye karşılık verdim. "Dün gece böyle değildin?" dedi gülümseyerek. Sonra olayı hatırladım ve dayanamayacağımı anladım; 1 tane kabul ettim. Macera hala sürüyor fakat şu an ilk başladığım zamanki kadar üzülmüyorum...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/06/2005 :  18:40:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel hikaye.küçükken "kötü arkadaş" larına kanıpta sigara içme.arkadaşlarını iyi seç derlerdi.iyi arkadaşlar seçmişsin:)
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 02/06/2005 :  18:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehehehe tabi, zaten olay arkadaşlarımda ya da kız arkadaşımda değildi . Ben almasaydım oradan sigarayı, şu an böyle başlıklar belki daha sonraları açılacaktı -ya da açılmayacaktı-...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000