AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Delikanlı bilgisayarcı...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Leg0l4s İletim - 27/06/2004 : 14:01:16
Bir sitede buldum, hoşuma gidince göstereyim dedim

Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı Shift + Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur!
Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez.
Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür.
Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder. Oyun bile olsa toplarla işi olmaz!
Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz, bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır.
Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir:
Örnek : "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "Bir sana hasretim, birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows'un ustasıyım Linux'un hastasıyım" gibi..
Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar.
Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz.
Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 27/06/2006 : 18:49:50
Valla aynen ben.
HASS000 İletim - 26/06/2006 : 20:23:52
Velhasıl, kırk yılın başı geçmişin tozlu sayfalarından bir yaprak da ben koparayım getireyim dedim şöyle tozunu iyice silkip.. :)

Selamlar =)
stoneowenman İletim - 26/07/2004 : 20:22:10
DELİKANLI BİLGİSAYARCI CD ÇANTASI AYICIKLI MAYICIKLI OLMAZ KAPALI RENKLİ OLSUN Kİ YANLIŞ YAPANA AFFEDİSİ OLMADIĞINI ANLASINLAR DİYEE
HASSOOO İletim - 18/07/2004 : 17:48:34
Delikanlı bilgisayarcının yaptığı en iyi şey Bill Gates'e bol bol sövmektir ve "ulen ne vardı da Linux'e geçmedim" diyerek dövünmek fakat ille de Windows kullanmaya devam etmektir.
Fisher_Sam İletim - 17/07/2004 : 23:57:43
Delikanlı bilgisayarcı ekran koruyucu kullanmaz çünkü ona ait olan bişeyin başka biri yada bişey tarafından kullanılmaya ihtiyacı yoktur.

0.03 Snitz Forums 2000