|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 23/04/2008 : 23:19:17 Bu aralar insanlara birşeyler mi oluyor sanki?
Çevremdeki herkesi çıkar peşine düşmüş gördüm, "eski" iyi arkadaşlarım bile abuk sabuk hareketler yapmaya başladılar. Nedense artık kimse olduğu gibi davranmıyor, herkes birşeyin etkisindeymiş gibi, ona bağlıymış gibi davranıyor. Bazıları o kadar ileri gidiyor ki benim 9 yıllık arkadaşımı bana karşı doldurmaya çalışıyor ve başarıyor da. Ne oluyor bu insanlara, sorun bende mi diye düşünüyorum ama aralarında en masum kendimi görebiliyorum. Herkes birbirini kıskanır olmuş, karşısındakinin sahip olduğu şeye göz koymuş. Salı günü patlama noktama kadar dayandım ama daha sonra patladım. Rehberlik dersiydi kalktım tahtaya konuşmaya başladım, yukarıda söylediklerimin aynısını söyledim, isim vererek suçlamalarda bulundum. Ben orada çıkmış düşüncemi açıklarken, arkadaşlarımın davranışlarından rahatsız olduğumu belirtirken bir üzerime yürümedikleri kaldı, söylemediklerini bırakmadılar. Artık anlayamıyorum insanları... Nedensiz yere kavgalar, birbirine karşı adam doldurmalar... İftira atmalar, yalan söylemeler. Üstelik bunları belirttiğimde de suçlu ben oluyorum. Dönüp arkama baktığımda çok uzun değil 1 yıl öncesine kadar hiçbir arkadaşımın böylesine bencil olmadığını görüyordum. Şimdi ise "ben"den başka söyleyecekleri söz yok gibi görünüyor... Artık onlara arkadaş demeye utanır oldum... Daraldım, bunaldım...
Sizinle de bu rahatsızlığımı paylaşmak istediğim için yazdım buraya. Yazdıklarım bir çoğunuz için saçma gelebilir tabiki ama çevrenize baktığınızda belki sizin de böyle arkadaşlarınız olduğunu göreceksiniz. Gece gece saçmalama tuttu işte. :) İyi geceler herkese. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
FearOfThEDarK |
İletim - 25/04/2008 : 19:19:49 birlikberaberlik.oyunsitesi.com xD |
iso_demiro |
İletim - 25/04/2008 : 18:33:22 arkadaşlık zaman ister,emek ister.Bu arkadaşın seni o kadar tanıyamamış bunca 9 yılda.Ama unutma ki biz oyunsitesi olarak her zaman yanındayız |
kobebryant |
İletim - 25/04/2008 : 16:53:04 Haklısın PaLaD1N |
Palad1n |
İletim - 25/04/2008 : 16:33:32 9 yılda seni tanıyamamış; iftira atılan olayı yapmayacağını kavrayamamış arkadaşın(!)la boşa 9 yıl geçirmişsin. İşin üzücü yanı bence bu |
scrambler |
İletim - 24/04/2008 : 23:48:11 Sen en iyisi fazla merak etme!.. |
|
|
|