|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Dodo |
İletim - 15/03/2008 : 20:49:38 alıntı: Tiffany’nin düzenlediği eğlenceli, matrak, çatlak tişört tasarım yarışması. Bu yarışma diğerlerine benzemiyor, zira konu sınırlaması yok, atış serbest. En komik, en eğlenceli, en hınzır tişört fikirlerinin yarıştığı Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması için ayrıntılı ayrıntısız tüm bilgiler Tiffany mağazaları ve http://www.catlaktshirt.com ‘da..
Ödüller:
Birinciye 10.000 YTL ve iki kişilik Paris seyahati İkinciye 5.000 YTL ve tek kişilik Paris seyahati Üçüncüye 2.500 YTL ve Paris’e tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti
Geçmiş kazananları gördükten sonra ben de PhotoShop yardımıyla bir tasarım yaparak yarışmaya katılmaya karar verdim. "Ee bize ne" diyebilirsiniz ama!.. Durum şudur ki, aklıma herhangi bir fikir gelmemekte, gelen fikirler ise daha önce başkaları tarafından kullanılmış olmakta. Bu noktada.. Sizin kendinize özgü, orijinal fikirleriniz varsa buraya belirtirseniz sevinirim. Eğer sizin fikriniz üzerine yaptığım tasarım ödül almaya hak kazanırsa Paris'e birlikte gidebiliriz. :P
Fikirlerinizi bekliyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dodo |
İletim - 19/03/2008 : 21:04:46 Yeni fikirleri hala bekliyorum.. By_ozoney, vermemeniz gerekenlerden birini örnekledi mesela. :P |
ShiLMyrO |
İletim - 17/03/2008 : 15:49:16 Tişörtün ortasına çatlamış gibi bi yarık yap çatlak tişört ya ama iğrenç oldu be.Kendim yazarken kusasım geldi adamı döverler o şekilde katıldın mı. |
Dodo |
İletim - 16/03/2008 : 00:38:51 Favorim şudur.
...^... ...|... ...|... ...|... ...|... (the man)
...|... ...|... ...|... ...|... ...v... (the legend)
|
RoM3o |
İletim - 16/03/2008 : 00:07:35 hmm bende baktım demin resimlere basit ama güzel fikirler  |
Dodo |
İletim - 15/03/2008 : 22:06:48 Ödül alanlar çok orjinal değillerdi yalnız. Kusursuz birşey yapayım derken, galiba hiçbir şey yapamayacağım. :D |
|
|
|