AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 15/03/2008 :  20:49:38  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tiffany’nin düzenlediği eğlenceli, matrak, çatlak tişört tasarım yarışması. Bu yarışma diğerlerine benzemiyor, zira konu sınırlaması yok, atış serbest. En komik, en eğlenceli, en hınzır tişört fikirlerinin yarıştığı Tiffany Çatlak T-Shirt Yarışması için ayrıntılı ayrıntısız tüm bilgiler Tiffany mağazaları ve http://www.catlaktshirt.com ‘da..

Ödüller:

Birinciye 10.000 YTL ve iki kişilik Paris seyahati
İkinciye 5.000 YTL ve tek kişilik Paris seyahati
Üçüncüye 2.500 YTL ve Paris’e tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti

Geçmiş kazananları gördükten sonra ben de PhotoShop yardımıyla bir tasarım yaparak yarışmaya katılmaya karar verdim. "Ee bize ne" diyebilirsiniz ama!.. Durum şudur ki, aklıma herhangi bir fikir gelmemekte, gelen fikirler ise daha önce başkaları tarafından kullanılmış olmakta. Bu noktada.. Sizin kendinize özgü, orijinal fikirleriniz varsa buraya belirtirseniz sevinirim. Eğer sizin fikriniz üzerine yaptığım tasarım ödül almaya hak kazanırsa Paris'e birlikte gidebiliriz. :P

Fikirlerinizi bekliyorum.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 15/03/2008 :  21:19:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sataşma serbest ise Recep Tayyip Erdoğan , Abdullah Gül gibi AKP'nin önde gelen isimlerine basket şortu falan yapıp adidas reklamındaki gibi BROTHERHOOD sloganı altında biraraya getirelim adidas amblemi yerine de florasan koyalım marka da "abibas" olsun.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 15/03/2008 :  21:29:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Sataşma serbest ise Recep Tayyip Erdoğan , Abdullah Gül gibi AKP'nin önde gelen isimlerine basket şortu falan yapıp adidas reklamındaki gibi BROTHERHOOD sloganı altında biraraya getirelim adidas amblemi yerine de florasan koyalım marka da "abibas" olsun.

+1. Ama böyle bir şeyi kabul edeceklerini zannetmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 15/03/2008 :  21:32:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de zannetmiyorum. Etmezler de zaten.. Yarışma karikatür yarışması değil, daha net ve daha sade bir konu, slogan belirlemek lazım.. Şahıs ve marka haklarına saldırıdan yatar o iş zaten. Adidas anılmak ister mi acaba AKP'yle?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 15/03/2008 :  21:35:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana önerim şudur ki orjinal olmak istiyorsan önceki resimlere fazla bakma çünkü hep onlar gelir aklına kendi fikirlerin altlarında ezilir kalır

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 15/03/2008 :  22:06:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ödül alanlar çok orjinal değillerdi yalnız. Kusursuz birşey yapayım derken, galiba hiçbir şey yapamayacağım. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: