|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 31/12/2007 : 17:06:51 OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim geldim OS:ne getirdin? ruh:inci boncuk OS:kime kime? ruh:hastamısın oglum sen....
OS:ey ruh geldin mi? ruh'un telesekreteri:aradıgınız ruha suan ulasılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim geldim. OS:bize kendini tanıt? ruh:kimlikte hıdır yazar ama arkadaslar bana pelin der sekerim
OS:ey ruh ruh:ne vardı OS:hiçç okeye dördüncüyü arıyozda
OS:ey ruh,geldiysen haber ver ruh:kusura bakma abi mesai saati biiti yarın ugra olur mu
OS:ey ruh geldin mi? ruh:evet yavrum OS:geldiysen defol gitt....korkmaya basladım.
OS:ey ruh ruh: baslıcam ruhunada he biri ABD ',digeri japonyadan,b,r, türkiyeden..istifa ediyorum lannn
OS:ey ruh geldiysen haber ver ruh:bi tas attım pencereye tık dedi anası cıktı ruh ikizim yok dedi vay vay OS:defol be
OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim sorun mu var ne bu zırt pırt carıp duruyosunuz ruhuz diye hor görmeyin bizi bir zamanlar bizde insandık aa OS: tmm be abi ne kızıyosunn
Arkadaşlar yazıları karıştırmış olabilirim,alıntıydı değiştirdim biraz.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 05/01/2008 : 13:35:00 Absürd. |
sith_lord |
İletim - 04/01/2008 : 23:02:15 Valla bu hikayeleri kimse beğenmiyo ama ben bayıldım hele şu digitürk lerde koptum :) |
Berk1905 |
İletim - 04/01/2008 : 14:52:15 Tartışma yok lütfen |
Geforce |
İletim - 04/01/2008 : 14:07:31 Daha yaratıcı konular bulamıyormusunuz? |
quLeryuzz |
İletim - 04/01/2008 : 13:59:18 alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Ey ruh gelirken bana ve diğer üyelere sabır bu oyunları açanada akıl-fikir getir...
Ey Ruh Gelirken Geforce Abime Oyun Olmadığını Söğle. |
|
|
|