|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 31/12/2007 : 17:06:51
|
OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim geldim OS:ne getirdin? ruh:inci boncuk OS:kime kime? ruh:hastamısın oglum sen....
OS:ey ruh geldin mi? ruh'un telesekreteri:aradıgınız ruha suan ulasılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim geldim. OS:bize kendini tanıt? ruh:kimlikte hıdır yazar ama arkadaslar bana pelin der sekerim
OS:ey ruh ruh:ne vardı OS:hiçç okeye dördüncüyü arıyozda
OS:ey ruh,geldiysen haber ver ruh:kusura bakma abi mesai saati biiti yarın ugra olur mu
OS:ey ruh geldin mi? ruh:evet yavrum OS:geldiysen defol gitt....korkmaya basladım.
OS:ey ruh ruh: baslıcam ruhunada he biri ABD ',digeri japonyadan,b,r, türkiyeden..istifa ediyorum lannn
OS:ey ruh geldiysen haber ver ruh:bi tas attım pencereye tık dedi anası cıktı ruh ikizim yok dedi vay vay OS:defol be
OS:ey ruh geldin mi? ruh:geldim sorun mu var ne bu zırt pırt carıp duruyosunuz ruhuz diye hor görmeyin bizi bir zamanlar bizde insandık aa OS: tmm be abi ne kızıyosunn
Arkadaşlar yazıları karıştırmış olabilirim,alıntıydı değiştirdim biraz.
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 02/01/2008 : 16:37:06
|
Ey iso_demiro,geldin mi? Gercekten çok komik fares emeğine sağlık |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/01/2008 : 13:44:43
|
Ey ruh gelirken bana ve diğer üyelere sabır bu oyunları açanada akıl-fikir getir... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 04/01/2008 : 13:59:18
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Ey ruh gelirken bana ve diğer üyelere sabır bu oyunları açanada akıl-fikir getir...
Ey Ruh Gelirken Geforce Abime Oyun Olmadığını Söğle. |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/01/2008 : 14:07:31
|
Daha yaratıcı konular bulamıyormusunuz? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 04/01/2008 : 14:52:15
|
Tartışma yok lütfen |
 |
|