|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| baby_face |
İletim - 13/12/2006 : 21:26:51 arkadaşlar kimseye söleyemediğiniz aşklarınız mı var burda söleyin nası olsa öle birbirini öle çok yakından tanıyan yok açılıp rahatlayın ben denedim çok iyi oluyo:)bakalım ilk siftah kimden olucak?:)( BU ARADA GEÇMİŞTEKİ AŞKLA İLGİLİ OLAYLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ HİÇ ÇEKİNMEYİN:) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| baby_face |
İletim - 03/03/2007 : 13:23:54 helal olsun eğer böyle düşünüyosaN:)) |
| мєятizм™ |
İletim - 02/03/2007 : 20:21:08 Öncelikle izleme zahmetinde bulunan arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum;) ve birkaç şey eklemek istiyorum...
Son zamanlarda hayatımda bir kaç senedir büyük bir boşluk ya da eksiklik olduğunu farketmiştim. Yaşamış olduğum o seneler bana ne kadar bir anlam ifade etmemiş olsa da o yılları yaşamadığımı inkar edemem. Yakın geçmişte şu size bahsettiğim farketmiş olduğum uçsuz bucaksız olan eksikliği ya da boşluğu dolduracak, ortadan yok edecek bir şeyle karşılaştım. O benim için olmazsa olmazlardan biriydi. Bir anda onun etkisine kapılıp kendimi onun yolunda düşünmeksizin ilerlemeye hazır hissediyordum. Gün geçtikçe kendimi ona daha yakın olduğuma inandırmaya başladım. Benim için o şey bir etkilenme durumundan daha çok bir tutkuya dönüşmüştü artık. Yanımda olduğu zaman mutlu olduğum, yanımda olmadığı zaman ise sürekli onu düşündüğüm ve onu düşünüp de yanımda olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradığım bir öge olarak görüyorum. Bu demektir ki ben bu şeyi herşeyden daha fazla önemsiyorum ve bu şeye herkesten daha fazla değer veriyorum. Umarım bulduğum bu önemli şansı bu sefer daha iyi değerlendirebilirim ve istediğim noktaya ulaşabilirim. Herşeyin benim elimde olduğunu ve bunun çok zor birşey olduğunu bilmeme rağmen yoluma emin adımlarla devam etmek istiyorum. Çünkü o buna değer... |
| Generalll |
İletim - 27/02/2007 : 16:00:15 Calvin Klein süper olmuş cidden...İzleyince boşluğa düştüm...
Donatello sakin:)
Aşık olasım geldi bak...(Ne biçim cümle bu yaw...Karnım acıktı gibi birşey oldu...Kendimden iğrendim...)
|
| donatello |
İletim - 27/02/2007 : 13:56:29 alıntı: golden girl tarafından yazılan:
BEn robotum.Anlamam aşk meşk işleri; onlar sonraaaaa.Zaten daha aşkın tanımını anlayamamış bir insan yavrusuyum ve anlamakda istemiyorum.Çocuk büyütmek, yetiştirmek; cebine para koyup okula postalamak mıdır?Şimdiki ailelerde çoçuklarda bir garip İvan Abi.yeni çoçuk yetiştirme felsefesi böyle galiba.
golden gırl askın ne oldugunu anlıcaksın sımdı demesı kolay tabı ask neymıs ben asık olmam olamazmısta sen kendını cok ovvuyorsun .... |
| The_RecruiT |
İletim - 27/02/2007 : 00:11:02 Benim aşkım daha 0 kilometre lp'li ruhsata işlenik daha nasip yok olsada istemem ben böle iyiyim çekemem kimseyi Tek tabanca vs ekury gurup |
|
|
|