|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| zekibingol |
İletim - 20/05/2006 : 18:28:45 Gecekonduda yaşayanlar, fakirler, dargelirliler, dullar, yetiler, kimsesizler, Şehit aileleri, Gaziler TBMM'nin sizlere Ulu Türk Milleti adına çıkardığı yasadan yararlanıp bir ev sahibi olmak istemez misiniz? Yasaya göre hak sahibi iseniz sadece bir dilekçe vermeniz yeterlidir. Dilekçe örneği aşağıdaki adreste ve adı geçen Türk İşi Mortgate Kitabında ek olarak verilmektedir...Yaşasın Türkiye.
www.zekibingol.ajansi.com
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| zekibingol |
İletim - 21/05/2006 : 16:37:36 bakınız bir çocuk evinden çıkınca kaç cadde geçecek kaç defa trafik kaza riski olacak ve okuluna yada oyun parkına giderken ağaçların arasından yani yeşil alandan gide bilecek mi oyun alanı var mı eğitim tesisleri yakınında mı diye şehircilik yapılmalıdır. bu yasanın gereğidir. mutlu gençlik mutlu ülke demektir. ama hepimiz biliyoruz ki özellikle durum meydandadır. belediyeler bunu hesap etmiyorlar ve sokak köpeklerine barınak yaparak asıl reklamı onlar yapıyorlar ama insanımıza köpek kadar değer vermiyor. sonuçta mutsuz genç okulda bıçakla arkadaşını yaralıyor. bir yetişkinler bundan sorumluyuz. sizlere daha iyi bir ülke yaratmalıyız. bunu yapmak mümkündür. ama herkesin bildiği gibi haklarımızı ne babalarımız nede çocuklarımız biliyor. lütfen sizler bunu dikkate alınız. bu ülke sizin. en azından her sene 23 Nisanda yönetime gelseniz de bunun hesabını sorun. Atatürk sizlere emenet etti Cumhuriyetimizi. saygı ve sevgiler. zeki bingöl |
| uckazaz |
İletim - 21/05/2006 : 16:17:28 Bana kalırsa yazıların kaldırılması hata olur,öyle birşeyi de yöneticilerin yapacağını zaten beklemiyoruz.Bilinçlenmenin de yaş ortalaması düşük bir siteden devam başlaması ve devam etmesi doğru olandır.Ancak seçtiğiniz konuların daha hafif olması çok daha faydalı olacaktır çünkü çok uzun olan iletileri,dilekçeleri kimsenin okumasını bekleyemeyiz.Sadece bilgi içeren yazılar daha faydalı olacaktır,teşekkür ederim çabanızdan dolayı... |
| zekibingol |
İletim - 21/05/2006 : 16:10:21 ancak anladım eğer istenmiyorsa buradaki yazıların kaldırılmasına hiç itirazım yoktur. herkese iyi oyunlar diler... zeki bingöl |
| zekibingol |
İletim - 21/05/2006 : 16:07:23 Yazdığım kitabı Yolsuzlukla müvadele derneği ve bazı ismi saklı duyarlı kişiler satın almıştır ve bedava dağıtmaktadır. benim amacım sadece insanlarımızın İstanbul sınırlarında Büyükçekmece de 24 MİLYAR ve ülkede 300 MİLYAR DOLARLIK YOLSUZLUK olduğunu söylüyorum bu lkenin borcu zaten bu kadar yani hepimiz ödüyoruz. ben sadece halkın bililenmesini sitiyorum REKLAM umurumda değil... çünkü benim de bir kızım var ve onun geleceği en az sizin kadar önemli. yoksa yoksulluk batağında yeşerecek mutsuz insanların oluşturacağı suç oluşumları bizim ve sizin ve de sizin çocuklarınızın geleceğini tehdit etmektedir.... saygı ve sevgiler.... zeki bingöl |
| Tony_P@rker |
İletim - 21/05/2006 : 14:43:55 alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
Bilmediğimiz, bu yüzden de kullanamadığımız haklarımız yüzünden birçok sorun yaşıyoruz. Bir gün biri çıkıp geliyor ve bu haklarımızın neler olduğunu söylüyor, bizi bilgilendiriyor. Hiçbir çıkar göz etmeksizin yapıyor. Ya da yazmış olduğu kitabının reklamını yapıyor. "Reklam yasak değil mi?" sorusu hemen belirmiştir mutlaka aklınızda. Ancak açık olmak gerekirse, bir kitabın reklamının yapılmasına engel olmaya da içim el vermiyor. Sonuçta hepimiz, izlediğimiz filmleri, okuduğumuz kitapları bu forumda rahatça konuşabiliyoruz. Bu da bir çeşit reklamdır, öyle değil mi?
Hak özgürlüklerimizle ilgili açılan birkaç konu başlığını okudum. Hak ve özgürlüklerimizi bilmekten bu kadar yoksun olmamıza rağmen, öğrenmek için de pek hevesli değiliz anlaşılan ki, açılan bu konulara, "Biz küçüğüz.", "Sen şu musun, bu musun?", tarzında cevaplar verilmiş. Hem de açılan konunun içeriğiyle ilgili hiçbir yorum yapılmadan. Hak ve özgürlüklerinizi öğrenmek ve ihtiyacınız olduğunda kullanmak istemiyorsanız eğer, bırakın başkaları öğrensin. Konunun kilitlenmesine neden olacak iletiler atmazsanız çok sevinirim.
Zeki Bey'e verdiği bilgiler için teşekkür ederim. Yazılarının devamı da şahsımı mutlu eder.
Tony_P@rker,"Ya kardeşim sen OS bakanı fln mısın?" cümlesini kurarken, zannediyorum ki hitap ettiğin şahsın bir yazar olduğunu, hadi onu da geçelim, yaşı gereği kendisine saygı gösterilmesi gerektiğini fark etmedin. Cümlelerimizin sonuna gülücük koymak bazen yeterli olmayabiliyor.
OS, Oyun Sitesi'nin kısaltmasıdır.
Sanırm haklısın..Yanlış cümle kullanımından kaynaklanıo,yanlış anlaşılsın istemem tabi.. |
|
|
|