|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| aybüke |
İletim - 22/03/2006 : 02:43:53 yaw arkadaşlar siz bilirsiniz.evanescence'nin bring me to life'ının vidyosundaki adam vardı ya(kızıl kafalı) o adamın adı neydi,bi de hangi grup?unuttum da,arkadaşla konuşurken iş inada bindi,linkin park dedi ben değil dedim.kanıtlayamadım da sonra.. uyku tutmadı;açtım bilgisayarı,aradım bulamadım,sonra dedim o.s.'de bi bilen çıkar elbet.bi bulun onu n'olur,yoqsa uyku bana haram...  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| mj |
İletim - 26/03/2006 : 23:51:48 hadi bakalım ne diyelim...sınavda başarılar.. |
| aybüke |
İletim - 26/03/2006 : 20:25:37 aslında o 8 saattir.the simste de böyle.mj ewt bir kontum wardı eskiden,hani ist. wardı ya o işte.sonra bana da geçti vampirlik.ilaçları zaten şimdi kulanamam sınavlarım başladı. ay yarın mat. sınavım war,aklıma geldikçe bi fena oluyorum bi fena olurum sormayın... bir insan en az 5 saat uyumalıymış ama gerçekten de alışma meselesi,3 saat yetio bana. |
| |KRONDOR| |
İletim - 26/03/2006 : 17:57:37 Alışma meselesi. Sabaha karşı 4'te yatıp 8'de kalkıyoruz (Hafta içi tabii). Etrafta cin gibi dolaşmıyoruz; ama zombi gibi de olmuyoruz :) |
| ultramert |
İletim - 26/03/2006 : 17:27:24 normal bir insanın 7 saat uyuması lazım 3 saatlik uyku bana açıkcası yetmez,kendimi kaybederim :)) |
| mj |
İletim - 26/03/2006 : 10:04:16 aha dediğim olmuş...Vampir Aybüke..bir de kontest ha...bunun kontu varmı:D:D:D???
bence sen hemen ilaç tedavisine baila..bir kaç hafta baygın gezersin kafan yerinde olmaz o kadar...bir arkadaşımda da böyle bir problem vardı.ilaç kullandı şimdi çok rahat...beni dinle sen tedaviye başla.... |
|
|
|