|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 15/09/2005 : 12:43:53 Uzun süre ortamdan uzak kalacağımdan dolayı çıkan oyunları takip etmem mümkün olmayacak.... Frp tarzında çıkan oyunları ve bu oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olursanız sevinirim... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 07/11/2005 : 12:49:28 Vampire: The Masquerade Bloodlines : RPG türünde böylesine bir sıkıntı yaşanan bir dönemde; üstün görselliği, sunduğu komplike ve dinamik Vampire evreni, görevlerinin sürükleyiciliği, karakter gelişimi, yerinde bir aksiyon dozu ve hepsinden önemlisi atmosferi ile Bloodlines oynanmayı hakeden bir oyun.
Star Wars: Knight of the old Republic 2 - Sith Lords : Muhteşem denilebilecek ve aldığı ödüllerle bunu kanıtlayan KOTOR 1'in devamı geliyor..
Beyond Divinity : Bu kadar kaliteli içeriye sahip olan bir oyunda, bu tarz grafiklerin olması insanı şaşırtıyor...
The I Of The Dragon : Ejderhalara tapıyorsanız, üstüne üstlük onları yönetmek, sağa sola alev topları kusmak istiyorsanız bu oyun tam size göre..
İyi Eğlenceler..
|
Rappier |
İletim - 01/11/2005 : 14:29:46 Shadow benim msn rappier74@hotmail.com beni grubuna dahil et dönüşte seninle uzun uzun konuşuruz....
|
DharkjuNs |
İletim - 30/10/2005 : 15:07:48 €@gleHOME yaşın kaç abii senin yaa FRP & RPG oyunun ne olduğunu bilmiyorsan neden konu hakkında mesaj yazıp üyeliğini tehlikeye atıyorsun!.. bak |KRONDOR|abinin iyi gününe gelmişsin yoksa yanardın ayrıca her forumda senin uyarıldığını görmekten bıktım!..
|
|KRONDOR| |
İletim - 29/10/2005 : 22:33:41 fifa 2006 - Futbol nba live 2006 - Basketbol warcraft III 1.7 - Strateji World of Wacraft - MMORPG Caesar IV - Strateji (Oyun henüz çıkmadı bile) Deep Sea tycoon 2 demo - Tycoon x-men next dimension - Dövüş Still Life - Macera
Tüm oyunların türlerini belirttim. Gördüğün gibi WoW dışında RPG oyunu yok. Biliyorsun, daha önce sayısız üyeliğin iptal edildi. Ben usanmadım şahsen, tekrar kilitleyebilirim üyeliğini. Bu nedenle, eğer üyeliğine bir şey olmasını istemiyorsan, gereksiz mesajlar yazma. |
€@gleHOME |
İletim - 29/10/2005 : 20:45:04 Şunlar çıktı: fifa 2006 nba live 2006 warcraft III 1.7 World of Wacraft Caesar IV Deep Sea tycoon 2 demo x-men next dimension Still Life |
|
|
|