|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
DharkjuNs |
İletim - 23/07/2005 : 17:21:34 Selam miLLet walla bu konu bu foruma fazla uygun deiL ama napiim başka koycak forum bulamadım onun için onje krondor olmak üzere hepinizin affınızı diliyorum.. Yahuu kimdir bu tom bombadil kitapta okuduktan sonra 2 yıl kafamı kurcaladı araştırdım bişeler buldum ve onları size de anlatmak istedim sizde biliosanız bu sajhıs hakıkında bişeletr yazım kardeşim ;=D
GloRFinDeL_juns un kattkılarıyla... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 06/09/2005 : 12:11:43 e tamam acanım ev sahibi kuyumcu olabilşirde bu tolkien tom u nasıl kjendinden esinlenmish her zman buyucu olmayı mı istermish falan !.. |
WarriorofThrall |
İletim - 01/09/2005 : 12:47:23 Ya ama hakketen çok komiğime gitti çünkü bizde ilkokuldayken pokemon vardı o zaman biz de böyle derdik. -Ben pikaçuyum -Ben balbazarım -Ben de çarmendırım Aklıma o yıllar geldi yani adam elbette kendinden bir şeyler bulabilier ama koskaca Tolkien -Ben Tom Bombadilim diyecek. Yani Ohhhaaaa Ama aslında araştırdım Tolkien'nin bu gaddar ev sahibi aslında kuyumcuymuş yüzük davasıda oradan geliyor. |
DharkjuNs |
İletim - 29/08/2005 : 20:41:13 muahhaa Süper yaaa adam kendi mahallesinden Yüzüklerin efendisini esinlenmish!.. Ahaaa ahaaa ahuaaaa : )) Çok yaşa WarriorofThrall : ))
|
WarriorofThrall |
İletim - 29/08/2005 : 00:37:54 Bence de bizene adamın karakterleri yaratırken kimden esinlendiğinden. Ne yani şimdi diğerleri kim? komşusu lagolas ev sahibi de Sauron mu? |
DharkjuNs |
İletim - 26/08/2005 : 14:37:51 Ust tarafta hassoo nun da dedii gibi o konular adamın kendihayal dunyasına giriyoo bizim amacımız tom un kitaptaki gorevini anlamak!.. |
|
|
|