AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 herşeyi öğrenmek istiorum azimliyim

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mystic_enigma İletim - 21/07/2005 : 19:32:46
konuda yazdığım gibi ben frp'yi yardırmak istiorum çevrem çok iyi bu konuda ama ben eziğim anlayın edin yardımlarınızı beh mümkünseniz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dwarf-old İletim - 26/08/2005 : 11:52:57
eğer hala istiyorsan benim msn i kullan!!Sana herşeyi teker teker anlatırım
neph İletim - 23/08/2005 : 04:12:23
Arkadaslar bence eger yardım etmeye niyetiniz yoksa bu topice cevap yazmanız gereksiz.
benim de rpg bilgim o kadar iyi değil ancak elimden geldigince yardımcı olurum.su anda sana verebilecegim en basit örnek emotelar.mutlaka karsılasmıssınıdr *...* şeklinde belirtlen ifadeler.En cok hata yapılan konu da bunlardır.Eğer net ortamında bir yüz ifadesi veya karsıdaki insanın farkedebilecegi bir hareketini belirtmek isteresn * * arasına yazmalsın. mesela *hapşurur* *elini omzuna atar* vb. ....ben bunu en cok hata yapılan konu olarak gördüğüm için direk bunu anlatma geregi duydum ancak rpg derindir yüzeysel değildir bir lisanı nasıl ögret diyince ögretilemezse rpgde öyle.ögrenmenin en iyi ve sindirici yollarından biri kitap okumak arkadsaların tavsiyelerini de dikkate al derim..benden bu kadar:)
Lafbilir İletim - 29/07/2005 : 19:38:26
Bence yüzüklerin efendisini alsın okusun haritayı da odasına assın.Bakıp bakıp "orda bu oldu,şunlar şurdan geldi,bu da o zaman ölmüş idi..." şeklinde göz gezdirsin.Benim verbileceğim tek öğüt budur.
thakki1 İletim - 23/07/2005 : 11:43:53
bence önce konu hakkında bir bilgi sahibi olmalısın, internetten biraz araştırma yap, ben sana başlangıç için iki adres vereceğim, bunlardan başlangıç için gerekli bazı bilgilere ulaşabilirsin, devamınıda sen getirirsin

www.frpnet.net/frpnedir.htm

http://tr.wikipedia.org/wiki/FRP
HASSOOO İletim - 23/07/2005 : 02:22:41
Harry Potter'ları okudun mu mystic? (sanırım sana ders vermeme gerek yok :) ) Yaşını baz alırsak önce Harry Potter serisini oku, eğer okuduysan haber ver, yeni tavsiyeler yapalım ;)

0.02 Snitz Forums 2000