AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role Playing Köşesi -Volume 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 27/05/2005 : 23:34:52
Eheh bir zamanlar bir kaç arkadaş birlikte bir şey denemiştik.bknz:http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1653
yaptığımız şey yapmaya çalıştığımızdan farklıydı.bizler online bir rpg oynamaya çalışırken asıl yaptığımız birleşip bir hikaye yazmak olmuştu.İstediğimiz olayı gerçekleştiremediğimizden yaptığımızın farkına varamamışız...
Gerçek şu ki işin başında bazı kurallar koyarsak (vede en önemlisi adını doğru koyarsak) güzel bir ürün çıkarabiliriz.Yapacağımız şey ortak bir macerayı yazmak , her birimiz kendi bakış açısıyla olayı devam ettirecek . Ortaya çıkacak yazı birleştirilip güzel bir sitede yayınlanabilir ama ciddi bir şekilde çalışmamız ver kurallarımızı başlamadan önce belirlememiz gerek.
Aklıma ilk gelenler
Olaya katılmak isteyenler adlarını önceden buraya yazdıracak,
-Hangman
-Rappier
-Krondor
-ShadowWalker
-
-
-
Yazar kendi hikayesini yazdıktan sonra diğer yazarların kendi haklarını kullanmasını bekleyecek,
Yazılar türkçemize ve imla kurallarına uygun şekilde yazılacak,
Yazarlar yazılarını kalın ve italik yazacak normal mesajlarla karışması engellenecek,
Sonradan yazar katılımı olmayacak,
Sırası gelen yazar hakkını 1 hafta kullanmazsa sıra diğer yazara geçecek,yazar bir daha devam etmezse konudan çıkarılacak,
aklıma şimdilik bu kadar geldi bekliyorum katılımcıları ... umarım beklediğim kişiler de katılır
-
düzeltme 1 rappier ,krondor,shadow walker eklendi
yazım kuralları edebi konusunda bende özürlüyüm :d ama elimizden geleni yapacaz artık
rappier ne uzmanı yaw !
harita diyorsunuz öyleyse alın size harita :) benim kurmaya çalıştığım diyar
istediğiniz kadar özgürsünüz isterseniz yer şekillerinide elleyin
http://www.hisaroyun.com/modules/Forums/files/nysera.jpg
diyar hakkında ufak bilgi amatör olduğumu tekrardan belirteyim...
http://www.frpnet.net/nysera.html
-
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Lafbilir İletim - 29/07/2005 : 12:28:49
(yarı orktan devam...)
Bu kasvetli ormanda ölüm her türlü şeklide insanın -veya başka bir yaratığın- başına gelebilirdi. Oduncu genç her sabah ayı,kurt veya başka hayvanların saldırısına tahammül gösteriyordu ama...
O ışık.
Onda insanı kendinden geçiren birşey vardı. Ona gitmek ona ulaşmak istiyordu.Gülümseyerek ona doğru yaklaştı,elini uzatıp onu tutacaktı fakat o ışığın içinde siyah bir nokta gözüne takılmıştı.Gittikçe büyüyordu.Parlak ışıktan çerçevenin içinden iki siyah göz ona bakıyordu.
Sonra karanlık...

Yarı-ork dikkatlice cesedin başından ayrılan donuk ifadeler taşıyan kalabalığa baktı.5-10 dakika sonra cesedin yanına sessizce yaklaştı,ama aklına gelebilecek en son şey yerde duruyordu...
--N..Nos..Nosferatu geri gönmüş !

(Hikayeyi devam ettirmenizi umuyorum.Çok güzel şeyler çıkabilir bundan.)
Sevgilerle...
Milamber İletim - 08/07/2005 : 01:08:18
istersen bir boyut kapısıyla sokabilrsin ana ırk değiller bu dünyada hepsi bir savaşta yok oldu geçmişi okusaydın bilirdin :P
minatorları severim onurlu bir ırktır aptal değildir ayrı bir konu açarıs önce şu olayları bi oturtalım
shadowwalker İletim - 07/07/2005 : 23:35:57
mmm galiba haklısın rapier :) sormak istediğim sorunun bir özeti şöyle olabilir:
düşmanlarını büyük büyü güçleriyle alaşşağı edenmi daha iyi büyücüdür yoksa büyüye ihtiyaç duymadan yenen mi?
bu arada ikinci büyücü acaba gerçekten uyuyormuydu? yoksa tuzağın bir parçası olarak mı o durumla başbaşa kaldı? yinede bende cevap bulamıyorum soruya bir süredir kafamdaydı :)
thakki hocam seni unuturmuyuz (ki özellikle benim için biraz zor- çünkü ilk oyunda beraber oldukça yolculuğumuz oldu; senin sayende yanlız etrafta dolanmaktan kurtuldum :))
ceyhun hocam bu arada oyun dünyasını okudum hoş olmuş. orc yok yanlız dünyada galiba? gerçi human, elf, half-elf en zevk aldığım karakterler ama orc yerine minatour biraz garip geldi :)
Rappier İletim - 07/07/2005 : 18:27:14
Shadow soru çok ilginç... hangisi daha iyinin cevabını bulmak için eldeki verilerin yeterli olduğunu sanmıyorum. senin sorun bana biraz domatesmi daha kırmızı bibermi daha yeşildiri hatırlattı (:

Sana biraz açıklama yapayım. Öncelikle 2. büyücü daha akıllı gözüküyor. Çünkü sağlam bir tuzak hazırlamış ama yaptığı bir hata var, oda düşmanlarına uyurken yani hazırlıksız yakalanıyor. Yani tuzak kuracak kadar akıllı ama pusuya düşecek kadarda salak (:
Diğer büyücü ise düşmana karşı hazırlıklı ve diğerine göre daha uzun süredede olsa tüm düşmanlarını yok edebiliyor.
Bana kalırsa ikiside birbirini bastıramıyor ama başkası farklı düşünebilir...

Thakki hocama bir iki gönderme yapayım (: Sizler kurun ben seve seve katılırım. En azından Ağustosun başına kadar (: Sonrası için birşey diyemem (:
thakki1 İletim - 07/07/2005 : 14:36:50
şşşşt eski oyunun warrioru borteçineyi çabuk unutmuşsunuz bakıyorum, rap zaten girer, krocanlarda öyle, bu akşam msn e bir gelin bakalım, özellikle avaris'i DM yapabilirsek bu iş olur(tabi civ oynamayı bırakıp bu işle meşgul olurmu bilemem)

0.05 Snitz Forums 2000