AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Arx Metaor.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
KEMANCI İletim - 15/12/2004 : 00:04:54
Arkadaşlar zohark ı aldım ama meteoru durduramıyorum. Kroharx a da mı ihtiyacım var? Ayrıca mezarlıktaki 6 taşı nasıl diziceğimi bulamadım lütfen yardımcı olun bilen varsa yoksa o muhafız kızı ve tüm askerlerini katlermek zorunda kalıcağım...
Ayrıca goblin kral ın odasındaki şifreyi de bulamadım hiçbiryerde ipucu yok malesef...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
KEMANCI İletim - 27/12/2004 : 23:51:06
DOSTUM KÖPEĞİN HAKKINDAN GELDİM... MİTRİL İ VE İKİ KALIBI BULDUM. MİTRİLİ ışınladım ve parçaladım...ejderha kemiğinide toz ettim. Toplam 4 makinaya güç taşı takmış bulunuyorum. Şimdi kılıcı yapacağım odada iki makina var kitapta fırına ovner'i koy filan diyor ama bende öyle birşey yok. iki demir külçem chunk of metalim mitrilim ve meteor tozum ayrıca birde şu silah güçlendiren pembe taşım var. Bu arada o odadaki iki sandığıda açacak anahtarım yok. Alet takımıda işşe yaramıyor. o yeteneğim 43 ama o sandıklar hala benimiçin çok karışık diyor. Üstü fırına benziyen çift presli makina var birde tek presli makina. neyi nereye koymalı acabağa?
shadowwalker İletim - 22/12/2004 : 13:37:33
oyundaki en iyi silah elinde olsa dahi o köpeği yenebileceğini sanmıyorum. üzerine üçyüz tane kadar ok boşalttımda gık demedi. zaten oklar saplanınca hasar animasyonu olmuyodu. (sanırım kan çıkıyodu oyunda :))
akbaa stonelar konusunda endişelenme. ancak ve ancak silahını yapıp büyüledikten sonra akbaa'nın tapınağına tekrar girdiğinde son akbaa stone'u taşıyan priest sana saldıracak. yani biraz daha gidilecek yol var.
tavernada duvar arkasında birşey hatırlamıyorum ama duvarda bir hazine avı ile ilgili yazı vardı. tahminim onunla alakalı birşey olabilir. o görevi doğrudan es geçtim çünkü farkettiğimde zaten oyunun sonuna yaklaşmıştım.
oyunda bazı buglar var. mesela şu küçük kız kaçırıldıktan sonra kurban edilmesine izin verirsen yine yukarda beliriyo kız :S sanırım yamayla düzeltilmişti bu. harita bugu beni deli etmişti. yeni bir oyun açtığın zaman önceden açmış olduğun bütün haritalar yeni kakrakterde açık gözüküyor. (haliyle nerelere gittiğini karıştırabiliyorsun)
KEMANCI İletim - 20/12/2004 : 19:50:57
Dostum o dediğin yere daha önce bir inmiştim. Siyah köpek beni ham yaptı:) Şimdi zıhım kalkanım miğferim filan mükemmel oldu. Şimdi akbaa ston ları dizeceğimiz yerde bir atelye var kılıcı orada mı işliyeceğiz? hala bir akbaa taşım eksik ayrıca.
Bir mesele daha var. Fark ettinizmi bilmiyorum ama tavernanın oradaki kalenin üst katında birileri konuşuyor fakat aradaki duvarı geçip gidemiyorum birtürlü. Bir yolunu biliyormusun dostum?
Taşlaı nasıl dizdiğime gelince... Oraya sağ ve sol kanattan iki koridor gidiyor. Koridordaki üç odada da birertane şekil kazınmış yere aynı şekilde karşı koridordada üç şekil. Daireleri onlara göre ayarlıyoruz önce şekiller aynı düzende arkalarındaki üçgenlere bakıcak. Sonrada önlerinde kalan şekillere göre 6 taşı diziceğiz. Daireleri birkere dopgru ayarladınmı zaten girişteki tabelanın yazısı değişiyor ve daireler sabitleniyor.
Bu Carlo hainini kırala bildirdik adamı yakalıyıp tıktılar zindana ama hala bir Carlo dışarda serbest geziyor anlamadım nasıl iş:)
bahoa İletim - 18/12/2004 : 10:07:42
hani belki daha önce gitmişsindir die dölüyorum. lavlı bi yer var . siyah köpeğimsi bi yaratık seni öldürmeye çalışıyor. valla oraya nasıl gidileceğini hatırlayamadım. ama oraya gidince bi mesaj daha at yardımcı olayım sana. bir de bu taşları hangi sırayla dizdin. oyunu bitirmeme rağmen ben bilmiom.(:D)
shadowwalker İletim - 16/12/2004 : 20:39:06
silahı yapmak için en alt kata gideceksin. (8.leveldi heralde en alt kat). pek yardımcı olamadık ama kusura bakma artık, sende çok kazık soru sordun :)

0.03 Snitz Forums 2000