AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Arx Metaor.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

KEMANCI
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 15/12/2004 :  00:04:54  Bilgileri Göster  KEMANCI için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar zohark ı aldım ama meteoru durduramıyorum. Kroharx a da mı ihtiyacım var? Ayrıca mezarlıktaki 6 taşı nasıl diziceğimi bulamadım lütfen yardımcı olun bilen varsa yoksa o muhafız kızı ve tüm askerlerini katlermek zorunda kalıcağım...
Ayrıca goblin kral ın odasındaki şifreyi de bulamadım hiçbiryerde ipucu yok malesef...

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 15/12/2004 :  16:52:33  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mmm... meteoru nasıl durduramıyorsun? sadece dokunman yeterli.. yumruklarını çekip bir gir bakalım ayrıca birşey yapmana gerek yoktu...
mezarlıktaki altı taş? hangi altı taş hangi mezarlık? :S bu taşların şekillerini ve bulunduğun ortamı biraz anlatırsan hatırlarım büyük ihtimal.
goblin kralın oradaki şifre 5599 veya 5500 olması lazım. (kesin olarak ilk iki rakam 55 bu ikiside değilse diğerlerini sırayla denersin artık) şahsen bende bir kopya bulamadığım için gözümü karartıp bütün kombinasyonları denemeye karar vermiştim. 5000 den başlamış olmam iyi bişi tabi

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

KEMANCI
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 15/12/2004 :  17:01:20  Bilgileri Göster  KEMANCI için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Azizim bu taşlar büyü tılsımlarına benziyor ay güneş filan var üstünde.. mezarlıktaki alana girince hayalet konuşuyor.. yuvarlaklar var çevirip şekilleri diziyoruz ama sıralamasını bilmiyorum.. sanırım oradan zırhlı muhafız kadının istediği taşı alıp kroharx ı kurtarıcağım...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 15/12/2004 :  17:27:51  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mmm bu harbi zor oldu :) yanılmıyorsam oraya girince kapı kapanıyodu ardından.. aslında geldiğin yerde buranın kopyası vardı. mümkünse orada bir save'in varsa oraya bak. yerde şekiller filan görmen lazım. ben hatırlayabildiğim kadarını yazmaya çalışayım:
üzerinde "1" olan yere yuvarlak tılsım konulacak
bunun tam karşısında ortasında nokta olan ay konulacak.
ay (yada daire :S) üzerinde üç nokta olan yere konulacak.
güneş vardı.. mmm.. çıkaramadım valla şekillerle konulcak yerler aklımda değil :) eğer konulcak yerleri ve elindeki tılsımları tarif edersen hatırlarım büyük ihtimal. tabi geriye gidip kendinde bakabilirsin save varsa.. neyse, hangisi uygun geliyorsa artık sana.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 16/12/2004 :  15:05:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş ben bu taşlaı şu an oyunu bitirmiş olmama rağmen hiç çözemedim. ama ben de akıl deil fizik yoluyla geçtim. şöle oluyor. bu kapının yanında 2 tane kırık sutun var. kapıya karşı dön ve sağdaki kırık sutunu karşına al. zıplayıp havadayken uçma büyüsü yap. ve o sutuna çık. sonra da o sutuna zıpla zaten oraya çıkınca tepedeki 4 yolu göreceksin. buraya da uçma büyüsü ile çık. sonra merdivenlerden aşağıya in. ve kalkanı al. sonra kalkanı kıza götür al sana krahauz.bi tavsiye sana . daha oyunun yarısındasın. bence eğer o ilk oyuna başlarken insanı ayarladığın yerde büyüyü çok yüksek tut. anca öle biter oyun
Sayfanın En Üstüne Git

KEMANCI
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 16/12/2004 :  19:42:06  Bilgileri Göster  KEMANCI için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar çok teşekkürler taşları dizip kalkanı ele geçirdim meteor tamam Arx'a girince ortalık kel heriflerle doluydu onlarıda zar zor hakladım sarayda kultar la karşılaştım Oliver in odasına girip Carlo'nun foyasını ortaya çıkardım. Kıral çok üzüldü ama birşey yapmadı. Dahaönce geçtiğim bir alanda (4.Level) yine Orklar türemiş. Onları geberttim ve üçtane asker çıktı karşıma ama bana saldırdılar. Sanırım bunlar Carlo'nun adamlarıydı. (Carlonun ihaneti sandığımızdan da büyük...! :) Sanırım şu özel silahı yapmak yolunda çalışacağım kitabı ele geçirdim. Çalışmalarımız devam edicek... Destekleriniz için teşekkürler. Silahı hangi alanda yapıcağım yanlız bunu bilmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000