|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
BachRi |
İletim - 16/04/2004 : 08:40:32 Arkadaşlar bu oyunda köydeki bütün goblinleri öldürdüm ama köyden dışarıya çıkamıyorum köyün kapısı açılıyor ama ilirleyemiyorum ne yapmam lazım birde ben birkaç tane kırılmış armor,silah filan buldum bunlar ne işe yarıyor |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 12/05/2004 : 00:25:57 Valla benim grupta pure cleric yoktu... genelde gruplarıma sadece cleric özelliği olan karakter katmam. O dragon'uda öldürememiştim. Ama daha öncede dediğim gibi bu oyunun başı beni oldukça zorlamıştı. Chapter3'ten sonra hiç stres yapmadan herkesi biçmiştim (tabiiki dragon hariç...). |
shadowwalker |
İletim - 12/05/2004 : 00:09:54 yok bu ice golemler konusunda haklı olduğumu sanıyorum.. tabi oyunu oynayalı yıllar oldu ama ilk başta taktik bir hata sonucu hiç crushing hasar veren adam yapmamışım yumrukarımla bunları öldürünceye kadar canım çıkmıştı :D dediğim gibi çok zaman geçti ama yanlış hatırladığımıda sanmıyorum hocam. bide o dragonda çok zorlanmamıştım ben yav gruptaki paladin ve cleric sağolsun.. ama bende bu paladinlerin kutsal silahını alırken inanılmaz zorlanmıştım. diyebilirimki oyunun en zor savaşı o inanılmaz taktik oynamak gerekiyordu... hele bir dwarf vardı utanmasa tek başına bütün gurubu biçecekti :D en son herkezi öldürdüğümde inanamaz gözlerle ekrana bakıp kalmıştım.. aaah ah eskiyi hatıladım birden tekrar kurup oynasam mı ne etsem :P... bide çok kasan arena var tabi..tek başına galebrizu filan öldürüyodunki harbiden inanılmaz kasıyordu. |
Rappier |
İletim - 11/05/2004 : 00:32:08 Valla ben oraları kılıcımla aslanlar gibi geçmiştim )) belki bana kıyak yapmışlardır )) bilemiyorum ama bu oyunda öldürülemeyen tek bir yaratık hatırlıyorum oda oyunun epey ilerilerindeki dragon... (Onuda öldürebiliyorsun ama baya bir kasıyor ve öldürmesende olyurdu) |
shadowwalker |
İletim - 09/05/2004 : 21:57:03 yok arkadaşın sorduğu o değil.. ice goblinler herşeye karşı dirençlidir.. büyü,slashing damage,piercing damage.. yanlızca curushing damage ile hasar verebilirsin (yani yumruklarınla yada hammer gibi bir silahla dalacaksın..)(yanlız fire büyüleri hasar veriyormuydu hatırlamıyorum.. yanılmıyorsam vermiyordu ama :S) |
Rappier |
İletim - 09/05/2004 : 17:13:25 Büyü yapamıyorsun ?? öyleyse savaşçılarını öne çıkart ve onları kullan, ayrıca arkadan okçun ve büyücün destek atışı yapsın. İllaki büyü yapacaksın diye bir kural yok. Ama birşeyi belirteyim bu oyunun ilk 2 chapter'ı çok zordur. karakterler tam oturmadan baya bir düşman gelir ve insanı baya bir zıvanadan çıkartır... |
|
|
|