AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Ice Wind Dale 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 16/04/2004 :  08:40:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu oyunda köydeki bütün goblinleri öldürdüm ama köyden dışarıya çıkamıyorum köyün kapısı açılıyor ama ilirleyemiyorum ne yapmam lazım birde ben birkaç tane kırılmış armor,silah filan buldum bunlar ne işe yarıyor

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 16/04/2004 :  23:51:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun başında kasabadan çıkmak için güneydeki goblin barikatını aşman gerekiyor. Oradan konu doğrultusunda ilerliyorsun. Kırık armor silah vs ile ne kastettiğini bilmiyorum. Ben oyunda kırık malzeme bulunduğunu hatırlamıyorum. Bulduğun silah ve armorları karakterlerine giydirebiliyorsun. Menüden komut tuşlarının hangisi olduğunu kontrol et ve o kontrol ile (sanırım İ tuşu) karakterlerine daha kaliteli olan malzemeleri kullandır....
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 16/04/2004 :  23:57:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Barakalardan kastettiğin içinde tünel bulunan yer ise onları bitirdim son yaptığım iş inn deki hayaleti şişeye sokmaktı ama ne yaptıysam bulamadım başka bir şey
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 17/04/2004 :  17:41:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla oyunu bitireli bir seneyi geçtiğinden yerler hakkında fazla birşey hatırlamıyorum bundan dolayıda yardımcı olabilmem mümkün değil. Eğer takıldım ve bir türlü geçemiyorum dersen oyunun tam çözümünü bul ve ona göre ilerle...
Sayfanın En Üstüne Git

GoM CaBBaR
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 09/05/2004 :  12:01:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben ikinci chapter da bir yerdeyim karşıma ıce golemler geliyo ve ben büyü yapamıyorum. nasıl geçicem yardım eder misiniz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/05/2004 :  17:13:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyü yapamıyorsun ?? öyleyse savaşçılarını öne çıkart ve onları kullan, ayrıca arkadan okçun ve büyücün destek atışı yapsın. İllaki büyü yapacaksın diye bir kural yok. Ama birşeyi belirteyim bu oyunun ilk 2 chapter'ı çok zordur. karakterler tam oturmadan baya bir düşman gelir ve insanı baya bir zıvanadan çıkartır...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000