AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 gothic 2 acil yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 06/02/2004 : 11:46:32
arkadaşlar oyunun almanca demosu biraz önce elime geçti.oyuna nefis.ama savaş sahnelerinde çok zorlanıyorum.kılıcımı çekiyorum heriflere saldırmaya başlıyorum ama yinede onlar her zmaan beni kesiyor.zaten adamım çıplak.baze kılıcımla defans yağıyorum ama olmuyor.2 tane bandit çıktı önüme bir türlü öldüremiyorum.acaba bir taktiği var da ben mi bilemiyorum??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 09/04/2005 : 02:35:12
Üzerinden 14 ay geçmiş bir konuya yardım etmenin manası nedir?
dieangel İletim - 08/04/2005 : 14:10:45
ehehehhehe oyunun başı pek kişiye bulaşma tam çözüm istersen yardımcı olabilirim ama yazamam valla 2 karakterle bitirdim oyunu şimdi magican yapmaya çalışıom ::))) gerçi ne kadar faydasını görürüm bilmiyorum bence en iisi paladindi kendine has büyüleri özellkle banshis evil manyak bi büyü her neyse arkadaşlar night off raveni arıorum ama bulamıyorum elinde olan varsa gönderebilirmi ücreti neyse verirriz
kpz İletim - 25/02/2004 : 14:53:41
şehre girmenin iki yolu var ilk başta .çiftliğe giderken yol kenarında canthar adlı bir kişi oturuyor .onunla konuşursan sana bir geçiş kağıdı verecektir.ama senden şehirde görüştüğünüzde bir iyilik isteyecek onu kabul edersen kağıdı alırsın.ikinci yolda şehir kapısından sağda ara yol var oradan arka kapıya geçip 100 altın verirsen geçebilirsin .bence ilk yolu dene.
Rmn İletim - 06/02/2004 : 14:16:22
Başıklara dikkat ! sorununuzu başlıkta birazcık özetlerseniz daha iyi yardım alırsınız.
shadowwalker İletim - 06/02/2004 : 13:42:21
birden fazla yolu var. öncelikle tarlaya gidip orada çalış ve çiftçi giysisini al. çiftçinin eşi seni tava almak için yollayacak birine (bu görev süreli bir gün vaktin var) istersen ondan alacağın kağıtlada içeri girebilirsin. ikisinide yap biraz xp kazanırsın.. ingilizce lazım biraz :) konuşulanları dinle insanlarla konuş onlar sana ne yapacağını söyleyecektir. konuşmaları atlama gothicte çoğu durumda konuşmalarda geri dönüş yoktur adam birşey demişse tekrar sorduğun zaman genelde " dedik ya kardeşim kaç kere söyleyecez" tarzı konuşmalar olur.

0.06 Snitz Forums 2000