AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Gothic 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lightning İletim - 25/01/2004 : 18:54:20
Mae govannen gençlik.. gothic 2 pek yeni sayılmaz ama malumunuz okullar yeni tatil olunca bitmeyen oyunlar çıktı tekrar piyasaya(ev piyasası yani:)).. bi zamanlar mercenary idim ama pek sıktı paralı asker ayakları. paladin olmak istiorum ama nası olucam?? işte sorum bu, lord andre anca militiaya alıyo, paladinlik için kime baş vurucam ve sonucunda napıcam(aslında napıcaam okadarda önemli diil, okadarını da ben buluyum bi zahmet dimi???:))).. bilen arklar yardımlarınızı esirgemeyiniz pls.. sizin için Inos(böleydi dimi??)'a 1000 altın bağışlicam.. farewell..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dieangel İletim - 23/04/2005 : 11:24:37
konu tarihine bakmamıştım ayrıca ben o sırada askerdeydim hatırlatırım :P
|KRONDOR| İletim - 09/04/2005 : 02:36:10
Üzerinden 14 ay geçmiş bir konuya yardım etmenin manası nedir? (2. baskı)
dieangel İletim - 08/04/2005 : 14:16:46
sanırım üçüncü kısımın başında eğer limana iner ve adamın adı neydi ya lervesmi aha ona yeni haber varmı diye sorarsan sana demircinin tutuklandığını söylicek lord andree ye gidip olayı sor daha sonra lord hagenin üst katındaki kitap okuyan elemanla konuş en sonunda sanırım 1000 gold karşılığında günlüğünü satıcak ve kaçıcak günlüğü oku hangisi önce tam emin değilm lord hagenle konuş demrciyi bırakıcak sonrada paladin olucaksın :))) bu arada milita görevlerini yapman exp kazanmanı sağlar ben hala nigh off raveni arıom ya valla olan allah rızası için bi haber versin
Lightning İletim - 23/02/2004 : 20:58:37
war ne-o sakın kaçırma bence çok baba oyun!
|KRONDOR| İletim - 21/02/2004 : 00:47:57
Var (kısa ve öz bir mesaj ).

0.03 Snitz Forums 2000