AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Gothic 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 25/01/2004 :  18:54:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mae govannen gençlik.. gothic 2 pek yeni sayılmaz ama malumunuz okullar yeni tatil olunca bitmeyen oyunlar çıktı tekrar piyasaya(ev piyasası yani:)).. bi zamanlar mercenary idim ama pek sıktı paralı asker ayakları. paladin olmak istiorum ama nası olucam?? işte sorum bu, lord andre anca militiaya alıyo, paladinlik için kime baş vurucam ve sonucunda napıcam(aslında napıcaam okadarda önemli diil, okadarını da ben buluyum bi zahmet dimi???:))).. bilen arklar yardımlarınızı esirgemeyiniz pls.. sizin için Inos(böleydi dimi??)'a 1000 altın bağışlicam.. farewell..

Lost in shadows of my own..

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 25/01/2004 :  22:03:55  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen militiada verilen görevlere devam et. sonra şehrin yukarı kısmına geçiş izni kazandıktan sonra paladinlerle konuşabilirsin ama militia görevlerini tamamlaman gerek.. ondan sonra paladin olabilirsin. (mm heralde öyleydi ;))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 25/01/2004 :  22:15:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ehe, çok saol shadowwalker, zaten üst kısma geçmiştim.. lord hagen denen dayı paladin olabilmek için değerimi kanıtlamam ve hayatımı Inos'a adamam gerektiini sölemişti.. neyse, bakıcaz artık. tekrar saol..

Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 21/02/2004 :  00:32:16  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar cahilliğime werin. Bu oyunun single player ı war mı . Ona göre aliim.

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/02/2004 :  00:47:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Var (kısa ve öz bir mesaj ).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 23/02/2004 :  20:58:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
war ne-o sakın kaçırma bence çok baba oyun!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000