|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
archer_elf |
İletim - 03/02/2006 : 00:08:18 Benim ozellikle masa ustu frp de canlandırmak istediğim bir karakter var!Cuceler!Zeka bakımından geri olsalarda hırslı ve savascı davranısları hosuma gidyor!Ayrıca elfler de bana karizmatik geliyor!Birbirine bu kadar zıt olan 2 ırkı nasıl sevdiğimi bilmiyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Lafbilir |
İletim - 21/06/2006 : 13:21:52 Rappier e katılıyorum.İnsanın güce olan tutkusu...Önlenemez bir şey olsa gerek.Sanırım bu tutkunun Warcraft 3 te Arthas ın başına neler getirdiğini gördük.Ya da diğer serilerde,diğer fantastik eserlerde.Bir Dark Elf kadar öfkeli,bir mage kadar erdemli ve bir satyr assasin kadar kıvrak olmak sizin elinizde oluyor.Ama bu dediğim çoğunlukla masaüstü olarak geçerli.Maalesef çogu rpg tarzı oyunda insan ırkı bir nevi barbarian olarak nitelendiriliyor."Sadece gereksiz bir karakter" diyerek geçtiğimiz olur belki.Ama bence hatalı bir durum.Madem rol yapıcaz,adam gibi yapalım. |
Rappier |
İletim - 14/05/2006 : 18:49:29 Masa üstü olsun bilgisayar olsun her zaman seçimim sabittir. İnsan caotic naturel wizard yada sorceror (: Neden insan derseniz insanların caotic yönü beni hep cezbetmiştir. Bir karaelften bile daha tehlikeli olabilirler. Çünkü güce olan açlıkları hadsafhadadır. Ama hiçbir zamanda evil seçmem. Yinede içinde insanın doğasında olan saflığı görmek isterim. Klas olarak ise her zaman favorim büyücülerdir. Diğer klasları oldum olası pek sevemedim. Neden derseniz genelde (birkaç istisna klası bunun dışında tutmak lazım) büyücüler dışındaki klaslar kaliteli malzemeleri ellerinden alındığında zavallı bir şekilde ortada kalıyorlar. Bunun örneklerini baldurs gate ve NWN'de bariz şekilde yaşadım. Ama bir büyücü her zaman 2. bir yol bulabiliyor. Ve bu başlı başıan çok büyük bir artı. Ha bu arada hatırlatayım diğer tüm ırklar içerisinde gelişimi durmayan tek ırk insan ırkı. Diğerleri belirli bir seviyeden sonra gelişmeselerde insan sonuna kadar ilerliyor. Ve bu mertebe çoğu zaman GOD POWER oluyor (: Bakınız Raistlen Majera
|
major |
İletim - 14/05/2006 : 09:21:31 Kötü taraf demişken bende iblis Balor'ların üstüne tanımam...İblislerin en güçlüsü...
Düzenleme: Rap hocamın alttaki yazısının sonuna bir hitabım olacak. Hocam bir yalnışın var o Raistlin Majere değil miydi? Bu arada ben o adamı nasıl unuturum? :) Belki çok karakter söyledim ama o da en sevdiklerim arasındadır. Raistlini tanımayanlar için: Kendisi kara cüpperli insan büyücü olur. Basit bir sokak göz bağcısından tüm tanrılara kafa tutan ve onları yenen yada yenecek olupta yenmemiş olan bir kişidir. Neyse çok karıştı, zaten kitabı okursanız ne dediğimi nalarsınız.... :D |
Dreamwalker |
İletim - 16/04/2006 : 11:47:58 Dark elf (kara elf, kotu elf) ler benim favorimdir. Ozellikle, iki elinde iki kilic kavramis ve icindeki ates buyusunun gucu gozlerinden fiskirmis diye dusundurecek derecede kizilimsi bir ofke ile karsiniza ciktiginda "olum hic bu kadar guzel gozukmemisti" diye dusunduren bir dark-elf mistress i hayal edince... Evet bence dark-elf...
Minotaur ( boga adam? ) , kurtadam , succubus ( disi seytan ) , lich yada necromancer larda diger favorilerim.. Cogunlukla kotu taraftaki vatandaslari siraladim, umarim dunyayi ele gecirme planim aciga cikmaz :( |
Blaxis |
İletim - 15/04/2006 : 19:35:35 İnsanlara haksızlık etmeyelim bence elfler bence biraz fazla narin.İnsan knıghtlarının asilliğini hiçbirşeye değişmem.Warcraft'ta Lordaeron ve Stormwind'i gördünüz mü?İşte asillik!! Bir de Aydınlığa geçmiş Dark elfleri severim zira onlar hem karanlığın ürkütücü büyülerini hem de aydınlık tarafın kadim büyülerini bilirler ve ustalaşırlar. |
|
|
|