AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS U2 ONLİNE OYNAYAN VAR MI VARSA BURAYA PLS?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
must82 İletim - 11/01/2005 : 17:35:22
Arkadaşlar bu oyunu onlinr oynayan varmı?bir pacth dosyası gerekiyomuş onu bulursak oynayabilirmiyiz yada nereden oynayabiliriz.? tşkler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ayserce İletim - 06/02/2005 : 02:07:05
İnanın NFSU2 online de şimdiye kadar sadece 7 türk çıktı karşıma !!!
Bana MSN den ulaşan herkesin sorusu şu - Crack varmı yada cdkey varmı !!!! üzülüyorum !.
NFSU2 de biz online de clan wars yani clan lar arası yarışlar yapıyoruz bu yarışları yapmadan önce her yol için özel antreman yapıyoruz yolların püf noktalarını buluyoruz, virajı duvara çarparakmı yoksa vites düşürerek mi geçebiliriz .... 62 yolun her köşesini ezbere bileceksin vs vs....
Buraya bu oyunun güzelliklerini anlatmak için destan yazarım ben SLR-R (Street Legal Racing - Redline) den sonra oynadığım oyun NFSU 2 ve bu oyuna para harbiden değiyor....
Online de NFSU1 deki gibi yolları çok iyi bilmek lazım ve özellikle tuning ayarlarını çok iyi bilmek lazım ...

Araba yarış hastası olanlara tavsiye ederim bu oyunu orjinal alsın.....
WhiTe_AnD_BLue İletim - 04/02/2005 : 09:14:42
Ayserce saol ya güzel oluyo mu internetten oynamak yani sadece yarıs mı yapıosun yoksa dolasa da biliomusun??? Werdigim paraya deger mi yani????
ayserce İletim - 03/02/2005 : 18:23:23
Arkadaşlar NFSU2 crackleri, NFSU 1 deki gibi online olma imkanı kalktı önceden belirli bazı sitelerde güya online için crackler vardı, kaldırıldılar çünkü hiç bir işe yaramadı ve bu konuda EA baya sağlam çalışmış ve cracklerin online olma imkanı hele şimdilik hiç yok!!!!
Bu konuda uğraşmanız boşuna derim !! En iyisi orjinal almak emin olun paraya değiyor ve ben abartısız 6 - 8 saatg kadar online deyim .....

Online olan olursa NFSU 1 & 2 de SKMoonCrown (SK=Street Killer) olarak beni bulursunuz... http://www.skclan-team.de TeamSpeak ses sistemi ile bize bağlanabilirsiniz TeamSpeak client ise http://www.goteamspeak.com dan indirebilirsiniz....
WhiTe_AnD_BLue İletim - 03/02/2005 : 12:35:31
must sensdeki sorun bendede var ya napcam bilmiorum %50 de takılıp hata verio ve calısmıo off heralde orj oyun lazm :(
van nistelrooy İletim - 13/01/2005 : 21:44:03
ben yüklemedim online hiç oynamadımm

0.03 Snitz Forums 2000