AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed underground

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sedal İletim - 02/01/2004 : 21:01:29
oyunun hilelerini yapan varsa bana nasıl yaptığınızı söyleyin
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
WalFreg İletim - 30/01/2004 : 10:20:16
major simcity gounderground dediğinizde ekranın sağüst köşesinde yazar (ÖRN;11/111 deyi)toplam 111 tane etap var okmi?? drag da ise arabanın motoru yanıyor 6 vitesli araba al daha ii olur ekranın sag köşesinde bi şey çıkar (ibre)ibre 8 geldiginde A tuşuna bas her seferin de böyle yap
major İletim - 26/01/2004 : 18:19:44
Saol er_ac denicem...
Saygılarımla...
er_ac İletim - 26/01/2004 : 11:32:33
arkadaşlar hatırladığıım kadarıyla(artık oynamıyorum)go underground menü seçeneği varya orda race map bölümü var yarış cinsini seçtiğin oraya gir üstte 48/111 gibi yazar 111 yarış sayısı 48 de bitirdiğin yarış sayısıdır...
TeXaS İletim - 26/01/2004 : 11:24:24
valal oyunda kaçyarış var bilmiyorum ama oyunu bitirdim morelinizi bozmak gibi olmasın ama pek görkemli bi sonu yok =) neyse sonda bi yarışvardı o beni baya zorladı ama bir kaynaktan kaptığım bilgiye göre oyunu hilesiz bitirdim =) bunu sizlede paylaşıyım.

bence çok mantıksız bişey ama yapmışlar işte sen arabanı güçlendirdikçe(modifiye ettikçe) adamlarda güçlendiriyo bunu anladık ama arabandaki modifiyeleri çıkarınca adamlarda çıkarıyor =) bende son yarışı bu şekilde kazandım yani modifiyeleri çıkartıp bitek nitro takılıydı neyse umarım içinize.

Ayrıca hile yapmanız pek bişey ifade etmiyor oyunda çünkü deminde dediğim gibi sen arabanı güzelleştiriyosun adamlarda =)
Sevgiler Saygılar benden...
simcity İletim - 26/01/2004 : 11:12:44
major bende senle aynı kaderi paylaşıyorum yaa nerden görüyorsunuz kaçıncı yarışta olduğunuzu teker teker yarışları saymıyoruz herhalde

0.02 Snitz Forums 2000