|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| lazadam |
İletim - 19/11/2003 : 23:54:49 Alan oynayan varmı? Görüşleriniz bekleniyor. NFS-HP2 gibi bir balonsa hiç almayım. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| wolfsvadisi |
İletim - 13/06/2005 : 19:34:40 cok manyak bir oyun
|
| mertdeniz |
İletim - 26/12/2003 : 20:00:28 AYIP ETTİN ABİ ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL mütiş bişey örneğin arabana turbo taktırıyon araba çok hızlı gidiyor.arabayı bayatıyon.bence çok very good |
| Fisher_Sam |
İletim - 14/12/2003 : 20:35:06 walla hoş oyun hiç modifiye filan ilgimi çekmezdi bu oyunu aldım yanına bi de tuning dergi aldım artık her arabaya modifiye olsa nasıl olur gözüyle bakıyorum
|
| tugay |
İletim - 08/12/2003 : 23:09:01 he he arkadaşlar eğer ekr kartınız g force 2 ci varında bi ekran kartı ise yarışı kızlar başlatmıyo.3 2 1 yazısı çıkıyo.ama ben artık yok kran karı yok mhz ler yok ram lar bunlardan kurtuldum.ps2 aldım.ve manyak bişey.nfsu yu bide ps2 de oynayın.kızlar döktürüyo valla.şu anda 40. yarıştayım.ve arabam roket gibi desem yeridir.manyak zevkli bişi .hadi bye |
| lazadam |
İletim - 24/11/2003 : 18:21:55 Oyunu 3-4 gündür oynamaktayım.
Bayramı büyük olasılıkla oyunun caddelerinde geçireceğiz.
Trafik içinde Drag olayına bayıldım. Drag esnasında ekranın titremesi, yanlamalara, makas atmalara deli oldum.
Oyunun anlatılacak bir sürü güzel yanı var. -araba modifiyesi neonundan-stickerina, motor bağlantılarının boyanmasından camlara film atmaya kadar herşey düşünülmüş. -yanlamalarda,makaslarda,tampon tozu almalarda,kaydırmalarda puan almak değişik bir hoşluk olmuş. -yıllardır arayıp bulamadığım bir oyun.
Daha da anlatmayı unuttuğum bir sürü şey.
Tek eksiklik kazanılan para ile bir garaj oluşturulup 1'den fazla alınabilmeliydi. Araba sadece değiştiriliyor bu bana sakat geldi. Şimdi bir golf'üm var 45 yarış yaptım Mitsubishi Eclipse'le değiştirdim. Saatlerimi verdiğim Golf'ü aynı modifiyedeki başka bir arabayla değiştirmek hoşuma gitmedi.
Belki ilerde ''anahtarına''yarışlar olacak bakalım o zaman ne olacak nasıl olacak. |
|
|
|