Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
sipsimsi
İletim - 13/06/2005 : 15:25:02 beyler oyundaki filmleri izlemek istemiyorsanız oyun dosyalarını içindeki MOVİE dosyasının içini tamamen temizleyin yani(silin)ama dosyaların yedeğini alıp yapın.Bu sayede direk oyuna filmleri izlemeden başlıyorsunuz.(İNTERNET C@FEDE OYNAYANLARA DUYRULUR)
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
antinasgul
İletim - 25/08/2007 : 12:54:15 bende aynı şeyi yaptım movieyi sildim hemen oyunna giriyo süper oluyo ama insan biraz şaşırıyo bölüme bi tıklıyon kendini savaşın ortasında buluyon
glorfindel_juns
İletim - 30/06/2005 : 13:33:53 pardon yaa benim opyun korsan dı da ondan olmuyoo du original crack aldım oldu ama bişi daha diim onjhları silmene gerek yok film başamadan hemen onje 2 kere enter e basarsan oluyoo ama herzaman oluyoo die garanti veremem çunku bende de bazen olmuyoo :D
JUUAN
İletim - 23/06/2005 : 13:37:19 hıcte bıle dogru soyluyor movıes dosyalarını at o zaman oynanıyor o senın bılgısayarından kaynaklanan bır sorundur
GloRFiNDeL
İletim - 23/06/2005 : 09:54:10 hade len ozman oyun açılmıyoo ekran kararıp duruoo miLLete yalan yannıs seler sooleme sen ayptın mı oole bakem :=)