|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Elven_AmraS |
İletim - 06/06/2005 : 21:51:10 arkadaşlar günlerdir okuldan kaçıp internet cafeye gidip arkadaşlarla bfme oynuyoruz hep şu tartışma yaşanıyor balrogla gandalf savaşsa kim yener khazad dum da gandalf ye nio ama balrog hiç büyü yapmıyo sizce kim kazanır ve neden |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
memo96 |
İletim - 23/05/2007 : 15:19:55 iskelet ordusu çağırınca (tabi varsa) balrog anında ölüyor. iskeletlere bitek nazgullar zara verebiliyor ki nazgullar'ın da çok canı gidiyor |
memo96 |
İletim - 23/05/2007 : 15:14:25 normal savaş yapıyorsanız (skirmish) balrog öldürebiliyor. çünkü gandalf'ın lightning sword büyüsü çok uzun sürede doluyor. ama campagin'de gandalf çok çok rahat öldürüyor. ama saruman bence balrog'u çok zor yener. eğer wormtongoue büyüsünü yapıp balrog'u kampından uzaklaştırabilirse belki savaşı kazanmak için biraz zaman kazanabilir. |
The_RecruiT |
İletim - 10/02/2007 : 23:44:30 Gandalf'ın zaten bi ışık bide elekrik salladınmı Balrog'a yamuluyo zaten Balrog (hele 10 da açılan büyüyüde uygularsan dağatırsın Balrogu ama elektrikten zaten çok etkileniyo Balrog kolay yamultulur) |
---GHOST--- |
İletim - 10/02/2007 : 23:15:51 alıntı: batmanbatu tarafından yazılan:
Arkadaşlar ben campaingde oynadım.Tüm herolar yola devam ediyor ve siz Balrog ile dövüşüyorsunuz.Zaten Balrog'a bir Ligtning Sword yapınca baya bir canı gidiyor.Tek yapmanız gereken Ligtning Sword dolana kadar Balrog'dan kaçmak ya da ilk büyüsünü yapmak(ben kaçarak yendim).Ligtning Sword dolunca yine yapın ve indirin.Balrog'un yavaşlığı size büyük bir kar sağlıyor.
Campaign kısmında Balrog aşırı güçsüz. Skirmish veya multiplayer'da oynarsan sende farkına varırsın. Bence Gandalf'ın rank'ine bağlı. Rank'i yüksek ise kesinlikle Gandalf yener. |
batmanbatu |
İletim - 06/02/2007 : 21:37:22 Arkadaşlar ben campaingde oynadım.Tüm herolar yola devam ediyor ve siz Balrog ile dövüşüyorsunuz.Zaten Balrog'a bir Ligtning Sword yapınca baya bir canı gidiyor.Tek yapmanız gereken Ligtning Sword dolana kadar Balrog'dan kaçmak ya da ilk büyüsünü yapmak(ben kaçarak yendim).Ligtning Sword dolunca yine yapın ve indirin.Balrog'un yavaşlığı size büyük bir kar sağlıyor. |
|
|
|