AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 LotR Return of the King

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ASEG İletim - 29/06/2004 : 14:50:54
slm ben aranıza yeni katıldım oyunun çoğunu bitirdim fakat aragronun ölü kralla savaştığı yeri geçtikten sonraki koşu bandını bir türlü bitiremiyorum. aynı yere geldiğimde ex oluyor acaba burayı geçipte tekniğini bilen varsa bi haber nooooolur.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ingold İletim - 25/07/2008 : 02:14:35
mantıklı ama wızard blast warmıydı ?
_GaNdAlF_ İletim - 17/07/2008 : 19:51:56
bossları keserken bir yandanda kime saldırıyorlarsa oraya büyü atmayı deneyebilirsin yani 'ok' gandalfta büyü oluyor.
ertu455 İletim - 25/06/2008 : 10:42:40
Kimin canı az ise onu yanına gidip ona yardım et eğer gandalf la oynuyorsan genellikle legolasa büyük zırlı orklar saldırıyor ona çok dikkat etmelisin 3/6 olunca okçu orkların hepsi legolasa saldırıyor.
husoman İletim - 22/06/2008 : 15:28:24
beyler bi hile biliyor musunuz Black Gate için ben gandalfı alayım kesyim doğrayayım ama diğerlerinin canı azalmasın ya 6 tane boss öldürmem gerekiyor oysa daha ben 1.yi anca öldürüyorum ki bizimkilerden biri ölüyor kaybediyorum lütfen yardım edin çıldırcam:(
ceyceyfb İletim - 11/06/2008 : 19:42:54
ya hani oyun bitirince bölümler var en yukarda onlar bide bazı bölümler arası yıldızlar var(kısaca resimsiz yıldızlar ) onlar açılmıyo sadece bitanesi açılıyo ne yapmalıyım

0.02 Snitz Forums 2000