|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 06/06/2006 : 21:12:33 Arkadaşlar birincisi ben oyunun grafiklerini birden yetersiz buldum.Özellikle oyun cüceler kısmında çok komik olmuş cüceler ile oynarken kendimi mario oynuyormuş gibi hissediyorum.Her renk var bide bi kapı kırma aleti war sinirimi bozuyor ateri oyunu gibi olmuş cüceler.
Güçleride tam dengeleyememişler.Benim favori ırkım elfler ve goblinler bu iki ırk diğerlerinden daha güçlü olmuş.
Oyunun campaingini dağıtmışlar kötü olmuş.Skırmısh ise tam tersine özenle hazırlanmış.Helms Deep benim favori bölümüm.
Ben 1 inci oyunu oynarken kendimden geçer gaza gelirdim.Campaingde rohirrimlerin önünde eomer ne günlerdi beah...Ayrıca rohan ırkı yok olmuş nasıl kıymışlar güzelim ırka onun yerine insan ırkı koymuşlar ama rohandan eser yok.
1-2 yi kıyaslar isek bence 1 biraz daha ağır basar çünkü 1 filme ve hikayeye bağlı kalınarak hazırlanmıştı 2 çok fantastik olmuş.2 bana orclara ölüm saldırın hissi vermiyor.
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ygb |
İletim - 29/11/2006 : 14:16:01 harbiden bende ilk oyunu azımın suları akıncaya dek oynardım ama bu 2. oyun çok kötü hem yüzük için savaş bile yapsan 1. oyundaki tadı alamıyosun cücelerle oynama beni öldürüyor çok ağır kalıolar bide campaign deki elfe benzyen hero çok tırt ben ondan daha iyi bi heroyumdur ah nerde gandalf!!! |
mounttroll |
İletim - 06/11/2006 : 13:38:29 kitabını okuyan bilir kitabı daha gusel ve hos kitaba sağdık yapılmalıydı |
kara huvari |
İletim - 15/09/2006 : 21:46:16 o da varr |
_GaNdAlF_ |
İletim - 04/09/2006 : 17:31:56 Kuzeydeki savaşlar olduğu için biraz kötü. |
kara huvari |
İletim - 04/09/2006 : 15:07:01 ama oyunun 2 si kuzeydeki savaşları ele alıyorr
|
|
|
|